Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

Mε το σύνθημα "Όχι στα νέα χαράτσια" η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους και κάθε πολίτη που επιθυμεί να αντισταθεί, να βρεθούν στις 11.00 το πρωί τις Τετάρτης, στην Α' ΔΟΥ Ηρακλείου, όπου.....
θα πραγματοποιηθεί συμβολικός αποκλεισμός ως απάντηση στα νέα χαράτσια, καθώς και στις 19.00 το απόγευμα της ίδιας μέρας στην πανηρακλειώτικη λαϊκή συνέλευση που διοργανώνει το ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ, ΠΑΣΥ, ΜΑΣ και η ΟΓΕ, στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση

"Είναι μεγάλο ψέμα ότι τα χρήματα αυτά θα πάνε σε μισθούς, συντάξεις και παροχές, όπως και τα προηγούμενα και τα άλλα πριν από αυτά.

Μην ξεχνάμε τα δισεκατομμύρια που δόθηκαν στις τράπεζες, τα εκατομμύρια επιδοτήσεις που δόθηκαν από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ- ΝΔ για να κλείνουν οι εργοδότες τις επιχειρήσεις και να τις μεταφέρουν στα βαλκάνια με μικρότερα κόστη, το αφορολόγητο πετρέλαιο για τους βιομήχανους και το 23% ΦΠΑ για τα τρόφιμα του λαού.
Η Οργανωμένη επίθεση μπορεί να αποκρουστεί μόνο με οργανωμένη αντεπίθεση του λαού"

Επίσης η Ένωση ύστερα από απόφαση που πήρε το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου, τις οικογένειες τους να μην πειθαρχήσουν στα νέα μέτρα. Να έρθουν στο σωματείο και να καταθέσουν σε φωτοτυπία τα μπιλιετάκια από ην Εφορία και τη ΔΕΗ ώστε οργανωμένα να επιστραφούν από εκεί που ήρθαν.


flashnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: