Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Η σύμβαση του έργου "Αποπεράτωση Συνεδριακού & Εκθεσιακού Κέντρου Ιστορίας και Λαογραφίας Δήμου Αλεξάνδρειας" υπογράφτηκε τη Δευτέρα 19/9 στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη.
Πρόκειται για το έργο της αποπεράτωσης του παλιού ‘Πνευματικού Κέντρου’ Αλεξάνδρειας, προϋπολογισμού 3 εκατ. ευρώ. Τη Δευτέρα υπογράφτηκε μεταξύ...Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας και αναδόχων το ένα υποέργο, αυτό που αφορά την ολοκλήρωση των κτιριακών εγκαταστάσεων, προϋπολογισμού 2,2 εκατ. ευρώ. Βάσει της σύμβασης η περαίωση του έργου θα γίνει σε έναν χρόνο. Αμέσως μετά θα προκηρυχθεί το δεύτερο υποέργο, που αφορά τον πλήρη εξοπλισμό του Κέντρου.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Καραπαναγιωτίδης τόνισε ότι ήλθε το πλήρωμα του χρόνου και μετά από τόσες καθυστερήσεις ολοκληρώνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξάνδρειας ένα μεγάλο έργο που απαιτούσε και απαιτεί η Αλεξάνδρεια. Με την ολοκλήρωση του έργου θα παραδοθεί στην πόλη ένα πλήρες και υπερσύγχρονο Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο, που θα μπορεί να φιλοξενήσει κάθε σύγχρονη και απαιτητική εκδήλωση και θα αποτελεί το στολίδι της Αλεξάνδρειας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

as einai kala o mpamphs.