Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΖΑΜΙ ΧΩΡΙΣ ΜΙΝΑΡΕ !! ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΕΙ ΧΑΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΙΜΟΥΣ

Προ ημερών διαβάσαμε ότι η ελληνική πολιτεία εδέησε να κάνει το αυτονόητο. Να κατασκευάσει ένα τζαμί στην Αθήνα για να μπορούν να τελούν τις θρησκευτικές πράξεις οι χιλιάδες μουσουλμάνοι που κατοικούν στην πρωτεύουσα.
Διαβάζοντας όμως το ρεπορτάζ βλέπω το εξής τραγικό. Το τζαμί δε θα έχει... μιναρέ, αναφέρει το σκεπτικό και αναγκαστικά μπαίνεις σε σκέψεις.
Τι είδους τζαμί κολοβό θα είναι αυτό; Φανταστείτε εσείς οι χριστιανοί μια εκκλησία χωρίς καμπαναριό. Λέει; Δε λέει.
Γιατί δε βάζουν μιναρέ στο τζαμί που θα κοστίσει κάποια εκατομμύρια ευρώ και λιμνάζουν (;) από το 2006 σε ειδικό λογαριασμό; Προφανώς γιατί δε θέλουν οι Πασόκοι να δυσαρεστήσουν τους πολιτικούς συμμάχους τους, τους βουλευτές του ΛΑΟΣ και βέβαια να μην έλθουν σε ευθεία κόντρα με το περιβόητο "χριστεπώνυμο πλήθος" που θα ξεσησηκωθεί από τους παπάδες δημόσιους υπαλλήλους.
Και τι προκύπτει; Προκύπτει μια κολοβή ενέργεια που μπορεί να ακυρωθεί στην πράξη με μια άλλη "πρόβλεψη" των συντακτών του νόμου. Το τζαμί θα διαχειρίζεται από επιτροπή που θα την συγκροτούν "πέντε Έλληνες και δυο Μουσουλμάνοι". Από πότε η γη απέκτησε χώρα που λέγεται Μουσουλμανία δεν το γνωρίζω. Προφανώς στην επιτροπή θα μετέχουν δυο μουσουλμάνοι. Οι πέντε Έλληνες θα πρέπει να δηλώσουν ότι είναι Χριστιανοί ή θα το αποφύγουν;

Η κατάσταση είναι γελοία. Και είναι γελοία γιατί οι Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ δεν έχουν προτάξει τα ανθρώπινα δικαιώματα, ποτέ δεν τα περιφρούρησαν. Το πολιτικό σύστημα είναι διατεθειμένο να καταπατά ανθρώπινα δικαιώματα αρκεί να μη δυσαρεστήσει τους "τρομοκράτες" της Εκκλησίας, τους πάσης φύσεως Άνθιμους που απειλούν και κάνουν πολιτική, τους Ψωμιάδηδες και τους Καρατζαφέρηδες.

Οι μουσουλμάνοι, όπως και όλοι οι πολίτες που κατοικούν στην χώρα μας έχουν το αναφέρετο δικαίωμα να έχουν δικές τους εκκλησίες, να τις λειτουργούν με το προσωπικό που αυτοί θα επιλέγουν, χωρίς οδηγίες και περιορισμούς και καταναγκασμούς.
Απλά πράγματα για λογικούς αλλά δύσκολα για τους φανατικούς...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε, γιατί να πληρώσω εγώ και οι υπόλοιποι Έλληνες 12.000.000 ευρώ για κάποιους που γνώριζαν εκ των προτέρων ότι στη χώρα που έρχονται δεν υπάρχουν τζαμιά, διότι η χώρα αυτή είναι χριστιανική?
Γιατί δεν πήγαν σε μια μουσουλμανική χώρα, αλλά διάλεξαν εμάς? Εμείς τι φταίμε να τους πληρώνουμε κι από πανω? Μας έχουν ξεζουμίσει με τα μνημόνια, αλλά για τους λαθρο-εισελθόντες μουσουλμάνους "λεφτά υπάρχουν"?
Δώσε μου μια απάντηση σε παρακαλώ γιατί προκαλείς το κοινό αίσθημα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΧΛΑ, ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ... ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΕΙΣΑΙ!

ΧΑΧΑΧΑ!!!!!


ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

Ούτος η άλλως εσύ είσαι άθεος, επομένως το σχόλιο σου δεν έχει απολύτως καμία αξία .

Ανώνυμος είπε...

Φίλε, δεν είναι μόνο άθεος και άθρησκος. Στο κάτω κάτω δικαίωμά του είναι. Όμως, για τους μουσουλμάνους, το ζόρι το τραβάει. Ενώ αντίθετα πολεμά τη χριστιανική θρησκεία και λοιδωρεί. Κι όλα αυτά είναι απότοκος της διεθνιστικής ιδεολογίας του, που στόχο έχει την απαξίωση και εξαφάνιση καθε τι ελληνικού.
Το δόγμα "Κίσσιγκερ" στην απόλυτη εφαρμογή του.