Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΕΚΡΟΣ 34χρονος ΕΝΑΕΡΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΘΙΑ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ

Τραγικό θάνατο βρήκε προχτες εναερίτης της ΔΕΗ όταν τον χτύπησε το ρεύμα υψηλής τάσης στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης.
Ο 34χρονος Θεοκλής...Σιδερίδης, πατέρας δυο ανήλικων παιδιών από την Αγκαθιά του Δήμου Αλεξάνδρειας, σκοτώθηκε ακαριαία από ηλεκτροπληξία όταν ήρθε σε επαφή με τα ηλεκτροφόρα σύρματα του δικτύου της ΔΕΗ εξ αιτίας αστάθειας της σκάλας που ήταν ανεβασμένος και έκανε εργασίες για τη συντήρηση του δικτύου.
Ο άτυχος 34χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του και σήμερα το απόγευμα στις 6 θα γίνει η κηδεία του στην Αγκαθιά που κυριολεκτικά κεραυνοβολήθηκε από το άκουσμα της θλιβερής είδησης.

ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ


Και σαν να μην έφτανε αυτό, χτες το μεσημέρι, με διαφορά μόλις λίγων ωρών κι άλλος εναρίτης από την Αγκαθιά που δούλευε σε συνεργείο ιδιώτη εργολάβου έχασε την ισοροπία του και έπεσε στο έδαφος από ύψος τεσσάρων μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Ο τραυματίας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο. Και για τις δυο περιπτώσεις ανακρίσεις διεξάγει η αστυνομία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗΣ είπε...
Ειναι αυτοι οι οποιοι για την κυβερνηση της τροικα και του ΔΝΤ δεν πρεπει να ανηκουν στα βαρεα και ανθυγιεινα...Αιδως Αργειοι...
4 Σεπτεμβρίου 2011 3:35 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΝΑΕΡΙΤΕΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΘΕΟΚΛΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΑΔΙΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑ.....