Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΞΩportistas ΣΤΟ ΣΠΤΙ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ

Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σήμερα το απόγευμα έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη. Φωνάζουν συνθήματα για τα “κλεμμένα”. Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας στο σημείο. Σκληρή δήλωση Πεταλωτή, ο οποίος κάλεσε τη ΝΔ να τους “μαζέψει”!!!
Μ
άλλον νυχτωμένοι βαθειά είναι οι κύριοι τόσο του ΠΑΣΟΚ (που δείχνουν τη ΝΔ) αλλά και της ΝΔ που δεν θα..αργήσουν να δείξουν προς το ΠΑΣΟΚ.
Κι αυτό γιατί, δεξιοί και πασόκοι σύντροφοι, αν δεν καταλάβατε ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΥΣΕΙ κι εσείς ανοίγετε ομπρέλλα.
Το είπαν και το έκαναν λοιπόν! Περίπου 700 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στο κέντρο της Αθήνας.
Οι συγκεντρωμένοι, που διαμαρτύρονται για τις δύο τετραετίες διακυβέρνησης του κ. Σημίτη, φώναξαν “Φέρτε πίσω τα κλεμμένα” και “ΠΑΣΟΚ, ΝΔ οι κλέφτες του λαού”, ενώ τραγούδησαν και τον εθνικό ύμνο.
Η παρουσία της αστυνομίας είναι ισχυρή και άνδρες των ΜΑΤ δεν επιτρέπουν στους διαδηλωτές να πλησιάσουν στην πολυκατοικία όπου διαμένει ο Κώστας Σημίτης.
Οι διαδηλωτές δηλώνουν ότι δεν καθοδηγούνται από κανένα κόμμα και την Κυριακή 6/3 δίνουν ραντεβού έξω από το σπίτι του τέως πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.
Πεταλωτής: “Να τους συμμαζέψουν”
Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής με αφορμή την προγραμματισμένη μέσω Διαδικτύου συγκέντρωση έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.
Ο κ. Πεταλωτής έκανε λόγο για υποκινούμενο και μεθοδευμένο σχέδιο, τονίζοντας ότι είναι γνωστό από την ιστορία τι σημαίνει «αγανακτισμένοι πολίτες».
“Τέτοιου είδους ενέργειες, μέσα από μια οργανωμένη πολιτική δραστηριότητα, ειδικά εναντίον ενός πρώην πρωθυπουργού που έχει προσφέρει πολλά στη χώρα, είναι πραγματικά καταδικαστέες” σημείωσε και τόνισε ότι κινήσεις όπως αυτές με τις οποίες καθυβρίζεται και στιγματίζεται μια πολιτική προσωπικότητα είναι αποπροσανατολιστικές. Η ΝΔ έχει ευθύνη να συμμαζέψει τέτοιου είδους συμπεριφορές, τόνισε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

όξω π..... από την παράγκα.