Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ

Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί το Επιμελητήριο Ημαθίας τις τελευταίες δυσάρεστες εξελίξεις που συμβαίνουν στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, μετά την απόφαση της ΑΤΕ να πουλήσει τις μετοχές της ΕΒΖ. Εν όψει των εξελίξεων ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας, κ. Νίκος Ουσουλτζόγλου, συναντήθηκε χθες ...το μεσημέρι στο Επιμελητήριο με εκπρόσωπους των εργαζομένων της ΕΒΖ Πλατέος.
Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας κ. Βασίλης Πετρομελίδης και το Επίτιμο μέλος κ. Σταύρος Γιανναβαρτζής.

Από τη μεριά των εργαζομένων της ΕΒΖ Πλατέος συμμετείχαν οι κ.κ. Θωμάς Γκουντάτσης, Σταύρος Αργυρόπουλος και Στέργιος Στράτζαλης.
Στη συζήτηση που έγινε και οι δυο πλευρές αναφέρθηκαν στις αρνητικές επιπτώσεις που θα έχει η πώληση της ΕΒΖ, σε όλες τις κοινωνικές τάξεις όλων των αγροτικών νομών και ιδιαίτερα στις περιοχές που καλλιεργούν ζαχαρότευτλα.
Μετά την συνάντηση, το Επιμελητήριο Ημαθίας ανέλαβε να διοργανώσει μια ευρεία σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της Κεντροδυτικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: