Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Τριπλή εμπρηστική επίθεση σε περιπολικά

Φαίνεται το σήριαλ με το ΧΥΤΑ, έχει ακόμη πολλά επεισόδια...Έτσι παρανάλωμα του πυρός έγιναν το μεσημέρι τρία αυτοκίνητα της αστυνομίας που ήταν σταθμευμένα στο μπλόκο των ΜΑΤ στην λεωφόρο Λαυρίου, ακριβώς πάνω από την γέφυρα που οδηγεί στην περιοχή του Οβριοκάστρου Κερατέας.Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα αγνώστων πλησίασαν αθέατοι τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που σταθμεύουν σε αυτό το σημείο εδώ και τρεις μήνες, αιφνιδίασαν τους φρουρούς και κατάφεραν να πυρπολήσουν τρία οχήματα της ΕΛ.ΑΣ.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές κάνουν λόγω για ένα τζιπάκι που χρησιμοποιούν τα ΜΑΤ, ένα συμβατικό αυτοκίνητο της ασφάλειας και ένα φορτηγάκι ανεφοδιασμού των δυνάμεων της αστυνομίας που ήταν γεμάτο με υλικό που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση διαδηλωτών, όπως δακρυγόνα, χειροβομβίδες κρότου – λάμψης κτλ.

Από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε υπέστη υλικές ζημιές στο πίσω μέρος κι ένα λεωφορείο της ΕΛ.ΑΣ. που χρησιμοποιείται για την μετακίνηση των ΜΑΤ.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο δύο ώρες αργότερα με την επέμβαση πυροσβεστικών οχημάτων αλλά και του ειδικού θωρακισμένου πυροσβεστικού οχήματος της αστυνομίας που σταθμεύει στην περιοχή της Λαυρεωτικής.

Αμέσως μετά την τριπλή εμπρηστική επίθεση ακολούθησε εκτεταμένη επιχείρηση της αστυνομίας σε ολόκληρη την περιοχή αλλά οι άγνωστοι κατάφεραν να διαφύγουν. Αργά το μεσημέρι ένας νεαρός που σύμφωνα με την αστυνομία έκανε χειρονομίες κατά των αστυνομικών των ΜΑΤ ακινητοποιήθηκε στην Λεωφόρο Λαυρίου και προσήχθη στην Ασφάλεια για εξακρίβωση στοιχείων

news247.gr
.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για να λεμε και τα καλα σαυτον τον δυμοιρο τοπο , εμαθα απο (αξια 20 Μαρτιου 2011)οτι ο κ Βγενοπουλος της MIG εκανε μια πολυ σημαντικη δωρεα χαριζοντας 1500 αλεξισφαιρα γιλεκα τελευταιας τεχνολογιας στην Ελληνικη Αστυνομια κοστους ενος εκατομυριου ευρω,και ολα αυτα με ακρα μυστικοτητα.