Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΚΤΕΛ ΗΜΑΘΙΑΣ: ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ

Παρέμβαση στο μεγάλο θέμα της μεταφοράς των μαθητών κάνει το ΚΤΕΛ Ημαθίας και επισημαίνει ότι ως φορέας έχει τη δυνατότητα να εκτελεί το συγκεκριμένο έργο χωρίς προβλήματα εν αντιθέσει με τους συναδέλφους τους "τουριστικούς", όπως τους αποκαλεί, που κινητοποιήθηκαν για να πληρωθούν.
Η ανακοίνωση του ΚΤΕΛ Ημαθίας είναι:
Ανακοίνωση του ΚΤΕΛ Ημαθίας για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη μεταφορά των μαθητών

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται πόσο βάσιμες ήταν οι αιτιάσεις μας απέναντι στην καινοφανή διαδικασία ανάθεσης του έργου της μεταφοράς των μαθητών.
Μια διαδικασία που άνοιξε του ασκούς του Αιόλου ανάγοντας ετερόκλητα συναθροίσματα σε ισότιμους συνομιλητές αρχικά και σε παράγοντες απαράδεκτων καταστάσεων στη συνέχεια.

Οι «συνάδελφοι» τουριστικοί, μονίμως και κατά πάγια τακτική τους, κλαίοντες και οδυρόμενοι, μπροστά στην αδυναμία τους να εκτελέσουν το έργο που ανέλαβαν, έχουν εξελιχθεί σε πρωταγωνιστές πρωτοφανών συμπεριφορών, ψευδολογίας, απειλών και εντάσεων.

Επί σειρά ετών το ΚΤΕΛ Ν. Ημαθίας εκτελούσε και συνεχίζει να εκτελεί μεγάλο μέρος του έργου της μεταφοράς των μαθητών, με σεβασμό στις διαδικασίες και τους θεσμούς.

Το ευκαιριακό συνάθροισμα των τουριστικών πρακτόρων που ανέλαβε φέτος μέρος της μεταφοράς των μαθητών, το μόνο στο οποίο κατόρθωσε να πρωτοστατήσει και να διακριθεί είναι σε καταγγελίες, «εισαγγελισμούς», ψεύδη, απειλές και διάφορα σώου επικοινωνιακού χαρακτήρα.

Την «πανηγυρική» παράταξη των λεωφορείων τους επί της οδού Μητροπόλεως, ακολούθησε το «σώου» της κατάληψης του γραφείου του Αντιπεριφερειάρχη και ένα ανακάτεμα απειλών και «οδυρμών»…..

Στα πλαίσια αυτά, με εμφανέσταση την απώλεια κάθε αίσθησης του μέτρου, έκαναν δηλώσεις που απέχουν έτη φωτός από την πραγματικότητα.
Στο ΚΤΕΛ Ν. Ημαθίας οφείλονται από το Κράτος για τη μεταφορά μαθητών, κονδύλια προηγούμενων ετών κι όχι αυτά που δηλώνει ο «γνωστός» Πρόεδρος της «κοινοπραξίας»….

Επιτέλους κάποια στιγμή ας κατανοήσουν οι αρμόδιοι και οι εμπλεκόμενοι φορείς ότι το έργο της μεταφοράς των μαθητών δεν προσφέρεται για πειραματισμούς και ούτε για σώου λεονταρισμών, απειλών, εκβιασμών και ψευδολογιών…

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανάθεσης του έργου οι «συνάδελφοι» τουριστικοί ήταν μονίμως έξω από την πόρτα του εισαγγελέα…. Τώρα είναι μονίμως στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη…. Καιρός είναι να καταλάβουν ότι άλλος είναι ο ρόλος τους και η αποστολή τους…. Αν δεν μπορούν να την επιτελέσουν, ας αναζητήσουν μια λιγότερο ηρωική έξοδο….
Ήταν γνωστό ότι δεν μπορούσαν…. Απλώς το επιβεβαιώνουν….


Για το ΚΤΕΛ Ν. Ημαθίας

Ο Πρόεδρος
Αναστάσιος Συμεωνίδης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΟΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ. ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ,ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ.