Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ

Εδωσε τέλος στη ζωή του, επειδή δεν άντεχε την ανεργία και τα οικονομικά προβλήματα. Ο λόγος για έναν 54χρονο εργολάβο από τα Χανιά, ο οποίος προχθές τη νύχτα βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του, στην περιοχή «Φώκες».
Ο άτυχος άνδρας,...
πατέρας δύο παιδιών, εξαφανίστηκε το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με την αστυνομία, τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, καθώς δεν είχε δουλειά και αδυνατούσε να αντεπεξέλθει ακόμα και στα στοιχειώδη.

Μέσα στην απόγνωσή του, πήρε την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή του, αφήνοντας πίσω - σύμφωνα με το ethnos.gr - ένα ιδιόχειρο σημείωμα. «Συγνώμη αλλά δεν αντέχω άλλο. Δεν έχω δουλειά, δεν έχω χρήματα. Θέλω να πεθάνω αξιοπρεπώς», ήταν το τελευταίο μήνυμα του 54χρονου.

Τη νύχτα του Σαββάτου βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα σε αυτό, στο 30ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Χανίων-Ομαλού. Όλα δείχνουν ότι περιλούστηκε με βενζίνη και έβαλε φωτιά, αφού πρώτα συνέδεσε ένα λάστιχο με μία φιάλη υγραερίου πιστεύοντας ότι θα προκαλούσε έκρηξη. Όμως, η φιάλη δεν εξερράγη και βρήκε μαρτυρικό θάνατο μέσα στις φλόγες...

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: