Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΣΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΩΡΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΝΤΟΡΑ

Η Ντόρα Μπακογιάννη στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Θεσσαλονίκη είπε ότι θεωρεί «εξαιρετικά επικίνδυνη» για την οικονομία τη συζήτηση για πρόωρες εκλογές τώρα.Προέβλεψε ότι «ο Γιώργος Παπανδρέου θα είναι ο τελευταίος πρωθυπουργός μονοκομματικής κυβέρνησης» προλειαίνοντας το έδαφος για....
για επικείμενη προσφορά χείρας βοηθείας μετεκλογικά,αφού, κατά την κ. Μπακογιάννη δε θα υπάρξει αυτοδυναμία και αφού,ως γνωστόν, το κόμμα της είναι εκείνο που στηρίζει τις μνημονιακές επιλογές του ΠΑΣΟΚ.

Επίσης επιτέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι επί της ηγεσίας του «η ΝΔ του σήμερα είναι ένα κόμμα το οποίο ακολουθεί τη λογική του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ στον τρόπο έκφρασης και στο αντιμνημονιακό του πάθος»και ότι ο κ. Σαμαράς έχει ελάχιστη αξιοπιστία στην Ευρώπη επειδή καταψήφισε το Μνημόνιο.

Άλλωστε,τόνισε ότι η ΝΔ, «ένα κόμμα το οποίο έχει κυβερνήσει την Ελλάδα, ένα κόμμα που ξέρει τι θα πει να κυβερνά και ξέρει την ευρωπαϊκή πραγματικότητα δεν μπορεί να πολιτεύεται με υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: