Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ

Η ανοιχτή αμφισβήτηση των επιλογών του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, από τον Σωτήρη Χατζηγάκη, έχει προκαλέσει τριγμούς στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο διαγραφής του από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης....
Ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σωτήρης Χατζηγάκης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της εκλογικής του περιφέρειας, εκτόξευσε βολές περί υπονόμευσης του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή, συνιστώντας στη Νέα Δημοκρατία να "αγκαλιάσει τον λεγόμενο μεσαίο χώρο".

"Σήμερα η πολιτική του Καραμανλή επιβεβαιώνεται... κακώς τον υποτιμούν και ειδικά μέσα από το ίδιο μας το κόμμα, όπου ορισμένοι 'φιρφιρίκοι' καλλιεργούν ένα κλίμα ενάντια στον πρώην πρωθυπουργό. Κάνουν λάθος και αρνούνται να κατανοήσουν ότι ο 'καραμανλισμός' έχει βαθιές ρίζες στην παράταξή μας", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με τις εκτιμήσεις του για το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη, ότι δηλαδή θα μπει στη Βουλή και ότι είναι πολύ πιθανό να παίξει κεντρικό ρόλο δεδομένου ότι ο δικομματισμός καταρρέει, άρχισε ουσιαστικά να καλλιεργεί το έδαφος για μεταπήδησή του στη Δημοκρατική Συμμαχία. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σωτήρης Χατζηγάκης είχε στηρίξει την Ντόρα Μπακογιάννη στη μάχη διαδοχής για την ανάληψη της προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας.

Η στήριξη του Σωτήρη Χατζηγάκη στον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, και η προεξόφληση από μέρους του της εκλογικής επιτυχίας της Ντόρας Μπακογιάννη, όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας “Τα Νέα”, αντιμετωπίστηκε απαξιωτικά από τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Μιχελάκη.

"Ρωτήστε με κάτι πιο σοβαρό...", παρατήρησε ο Γιάννης Μιχελάκης, ερωτηθείς για τα λεγόμενα του Σωτήρη Χατζηγάκη, με τους συνεργάτες του τελευταίου να ανταποδίδουν με το ερώτημα "ποιος είναι ο κ. Μιχελάκης" και να υπενθυμίζουν ότι ο Σωτήρης Χατζηγάκης είναι εκ των παλαιότερων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Μπορεί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επιχειρείται ο κατευνασμός των εσωτερικών τριβών μετά τις δηλώσεις Χατζηγάκη, αλλά ο συναγερμός παραμένει. Αυτό οφείλεται κυρίως στη στενή φιλία του με το Γιώργο Σουφλιά, καθώς εκτιμάται ότι ενδεχομένως ακολουθήσει παρέμβαση του Γιώργου Σουφλιά και ξεσπάσει νέος εσωκομματικός πόλεμος με φόντο το μεσαίο χώρο.
news247.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι και να μας εκβιάζουν όλα τα χούφταλα !! Αρχικοματάρχης ο Χατζιγάκης έχει την απαίτηση να τον προσκυνάμε ακόμη. Ξεχνά βέβαια ότι με τις μαγκιές του είναι και αυτός υπεύθυνος για το κατάντημα τις ΝΔ Άντε παππού παρέα με τον Κιλτίδη και τους άλλους, παρέα με την κόρη του αποστάτη, καθάρισε μας την γωνιά!!