Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι η οικονομική επιτροπή του δήμου Αλεξάνδρειας με διαδικαστικά θέματα στην ημερήσια διάταξή της και τα οποία ψηφίστηκαν από όλους τους παριστάμενους.
Προ της έναρξης της συνεδρίασης ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φ. Δημητριάδης ανέγνωσε το κείμενο που θα επιδοθεί στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας την Πέμπτη όταν αντιπροσωπεία του δήμου θα επισκεφτεί την Αθήνα.
Με το κείμενο συμφώνησε..ο παριστάμενος πρώην δήμαρχος Μπ. Γκιόνογλου καθώς επίσης και οι επικεφαλείς των άλλων παρατάξεων της μειοψηφίας κ. Τσιάπλας και Αλευράς και οι οποίοι το συνυπέγραψαν.
Να υπενθυμίσουμε ότι το κείμενο αυτό περιλαμβάνει τις θέσεις του δήμου Αλεξάνδρειας και οι οποίες είναι κατά του της απόφασης του Υπουργείου Παιδείας να κλείσει το γυμνάσιο Τρικάλων και να υποβιβάσει τα δημοτικά σχολεία Καβασίλων και Βρυσακίου- Καμποχωρίου επιχειρηματολογώντας βάσιμα γι αυτό.
Να σημειώσουμε ότι είχε ανακοινωθεί πως η συνάντηση θα γινόταν αύριο Τετάρτη αλλά κατόπιν παρέμβασης του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Τ. Σιδηρόπουλου κανονίστηκε ένα ραντεβού με την Διαμαντοπούλου αλλά για την Πέμπτη και πήγε μια μέρα πίσω η επίσκεψη στην Αθήνα. Για την κάθοδο του δημάρχου στο Υπουργείο να πούμε ότι θα συνοδεύεται από τον πρόεδρο της Κοινοφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Τ. Παπαδόπουλο καθώς επίσης θα συναντήσει στην πρωτεύουσα τους Ημαθιώτες βουλευτές που ήδη είναι ενημερωμένοι και υποσχέθηκαν ότι θα πάνε μαζί τους στην υπουργό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα πρότεινα να πάει μαζί τους και ο Στεργιόπουλος με τον Τζίλα για να έχει περισσότερο βαρύτητα , και καλύτερα αποτελέσματα η κάθοδος στην Αθήνα.