Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΓΟΝΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ: ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥΣ

Φιλοξενούμενοι στην χτεσινή εκπομπή του ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7 οι πρόεδροι των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου και Λυκείου Πλατέος κ. Στόκας και Ξανθόπουλος. Οι δυο πρόεδροι μίλησαν για την πολιτική του υπουργείου παιδείας για τις συγχωνεύσεις, αναφέρθηκαν...στην πρόταση που έπεσε στο τραπέζι εκ μέρους του συλλόγου γονέων του υπό κατάργηση Γυμνασίου Τρικάλων να κλείσει το Γυμνάσιο Πλατέος ώστε να μην κλείσει το δικό τους κλπ.
Οι δυο τους τόνισαν ότι το σχολείο τους είναι υγίές και πληρεί όλες τις προϋποθέσεις που θέτει το Υπουργείο για να λειτουργεί και ότι επ ουδενί θα δεχτούν μια τέτοια εξέλιξη και παράλληλα είπαν ότι ήταν λάθος που οι συνάδελφοί τους των Τρικάλων δεν επιδίωξαν τον συντονισμό όλων στον αγώνα τους αφού κανείς δε θέλει να κλείσει το σχολείο στο χωριό τους.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο στοκας τι το παιζει??????αει....

Ανώνυμος είπε...

θα μας τρελανει ο δεξιος

Ανώνυμος είπε...

να πειτε οτι 5 χρονια ο φιλος του ο κωστακης καταστρεψε την ελλαδα και τωρα το παιζουν τα δεξια .... αει

Ανώνυμος είπε...

μηπως το λογικο λενε οι δυο προεδροι?και σε τελικη υπαρχουν ανθρωποι που στηριζουν παραλογα ...και ανθρωποι που απλα λενε το σωστο.ε οχι και να κλεισεις το ποιο υγιες ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ .για ακουστε την αληθεια που λεει ο Ξανθοπουλος.

Ανώνυμος είπε...

τα τσιρακια του κιρκ... και του χαλκ...εαν ο κωστακης καταστρεψε την Ελλαδα αλλα και ο γιωργακης την αποτελειωσε....ωραια η προταση της αποκεντρωσης με τον καλλικρατη, ποιο κεντρωες αποφασεις δεν υπαρχουν ,σε 5 χρονια ολα θα τα κλεισουν ,τα παιδια μας θα πηγαινουν σχολεια Αλεξανδρεια.αλλα μια ΖΩΗ οι τρικαλινοι να μας φανε δεν θα χορτασουν τους ΠΛΑΤΙΩΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

e oxi kai ugies sxoleio to platu mhn trelathoume....aithouses xwrismenes me novopan apothikeutikoi xoroi pou leitourgoun san aithouses eleos....me tis kainourgies drasthriothtes pou upoxreoute na exei to lukeio apo thn kainourgia xronia opws anakoinwse to upourgeio anagastika tha kleisei tou platews tha to deite...