Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΕΒΖ & ΕΛΒΙΖ Ο Μ. ΧΑΛΚΙΔΗΣ

Σε ένα κλίμα γενικότερης πολιτικής αβεβαιότητας, εξαιτίας των κυβερνητικών χειρισμών, ο Βουλευτής Ημαθίας, Μιχάλης Χαλκίδης, πραγματοποίησε, σε τοπικό επίπεδο, επίσκεψη στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης και την Ελληνική Βιομηχανία Ζωοτροφών. Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τις οικείες διοικήσεις καθώς και με τα Σωματεία των Εργαζομένων ο Βουλευτής ενημερώθηκε για την πορεία των βιομηχανιών και το..μέλλον των εργαζομένων.
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο κ. Χαλκίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση :
«Για μια ακόμη φορά, διαπιστώνουμε ότι η σκληρή κυβερνητική πολιτική του μνημονίου θίγει όλα τα κοινωνικά στρώματα. Παραδίδει την τύχη των ελληνικών οικογενειών σε συμφέροντα ξένων και τις οδηγεί στο δρόμο της ανεργίας.
Το «εθνικό κεφάλαιο» του Νομού μας, ο δημόσιος χαρακτήρας αυτών των βιομηχανιών, δίνει τη θέση του στα συμφέροντα των λίγων, διαγράφοντας έτσι μελανό και αβέβαιο το μέλλον τόσο των ίδιων των επιχειρήσεων όσο και εργαζομένων τους.
Σε αυτή την πολιτική η οποία έχει αρνητικό αντίκτυπο σε πολλαπλά επίπεδα εκφράζουμε την αντίθεσή μας. Υπό αυτές τις συνθήκες, η θέση μας είναι υπέρ των συμφερόντων των επιχειρήσεων, των εργαζομένων άλλα και των τοπικών κοινωνιών. Και τη θέση αυτή θα υπερασπισθώ, ως βουλευτής, οπουδήποτε και οποτεδήποτε χρειασθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: