Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Την έντονη αντίδραση του υπουργείου Παιδείας προκάλεσαν τα γεγονότα με την κατάληψη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής, η οποία έγινε κατά την διάρκεια της προγραμματισμένης διαμαρτυρίας της ΟΛΜΕ....
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι μερίδα συνδικαλιστών της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ, αλλά και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, παρότρυναν μαθητές να καταλάβουν την Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής και να προβούν σε βίαιες ενέργειες, καταστροφές, βανδαλισμούς και υβριστικά συνθήματα, ενώ έφθασαν στο σημείο να προαναγγέλλουν και να απειλούν με επεισόδια στη μαθητική παρέλαση της 24ης Μαρτίου.

Επίσης, στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι γνωστοί συνδικαλιστές των Αριστερών Συσπειρώσεων συμπεριφέρονται με τρόπο που δεν συνάδει με τον κοινωνικό ρόλο και την αποστολή των εκπαιδευτικών.«Είναι σαφές ότι μια ισχνή μειοψηφία εκπαιδευτικών δεν μπορεί να διασύρει με τέτοιου είδους ενέργειες ολόκληρο τον εκπαιδευτικό κόσμο και να δημιουργεί τραγικά πρότυπα για τα παιδιά. Περιμένουμε την επίσημη θέση των εκπαιδευτικών ομοσπονδιών», αναφέρει η ανακοίνωση.
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: