Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Πυροβόλησαν πάλι αστυνομικούς

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛΑΣ για τη σύλληψη τριών ατόμων οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο, το οποίο όπως διαπιστώθηκε, ήταν κλεμμένο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν περίπου ένα τέταρτο μετά τις εννιάμιση, όταν ξεκίνησε η καταδίωξη ενός ύποπτου οχήματος, στην περιοχή του Γαλατσίου.
Γρήγορα οι εμπλεκόμενοι, αστυνομικοί...και κακοποιοί, έφτασαν στην οδό Χαλκίδος, στα Άνω Πατήσια, όταν οι επιβαίνοντες στο ΙΧ, άνοιξαν πυρ κατά των μοτοσυκλετών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, χωρίς όμως να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
Λίγα λεπτά αργότερα, διαπιστώνοντας πως δεν μπορούσαν να διαφύγουν καθώς το ΙΧ τους είχε επισημανθεί από τους αστυνομικούς, ακινητοποίησαν οδηγό αυτοκινήτου, πήραν το δικό του αυτοκίνητο και προσπάθησαν με ελιγμούς να διαφύγουν.
Το ίδιο έκαναν και στο ύψος του σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, στην οδό Αχαρνών, όταν άφησαν το όχημα και επιβιβάστηκαν σε άλλο.
Τελικά, λίγη ώρα αργότερα, στην περιοχή του Ίλιον, εγκατέλειψαν το δεύτερο όχημα που είχαν κλέψει και διέφυγαν.
Στην ευρύτερη περιοχή βρίσκεται σε εξέλιξη πλήρη έρευνα και συνεχείς έλεγχοι ενώ μαρτυρίες αναφέρουν πως πιθανά οι κακοποιοί να φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: