Τετάρτη 14 Μαΐου 2008

ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο Κ. ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΣΟΚ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ανακάλεσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τη μάχη της ψηφοφορίας ο Κ. Ναλμπάντης μετά την γνωστοποίηση σ΄ αυτόν αλλά και στα στελέχη της Ημαθίας μιας εγκυκλίου του Πασόκ και πιο συγκεκριμένα της ΕΠΑΚ την οποία υπογράφει ο κ. Ανωμερίτης που λέει τα εξής στην παράγραφο 7:
ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ ΟΔΗΓΙΑ Νο 59
7. Παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων έχει ήδη δοθεί για τις οργανώσεις, οι οποίες δεν είχαν κάνει ολομέλειες την περασμένη εβδομάδα, καθώς και σε οργανώσεις, στις οποίες δεν είχαν υποβληθεί πλήρως και με κάλυψη ποσοστώσεων υποψηφιότητες. Η προθεσμία των εξαιρέσεων αυτών λήγει την Τετάρτη 14-05-08.

Ερμηνεύοντας την παραπάνω παράγραφο με διασταλτικό θα έλεγα τρόπο είπαν τα στελέχη της απερχόμενης ΝΕ Ημαθίας ότι δικαίως και νομίμως η κ. Μπαλτατζίδου υπέβαλε υποψηφιότητα σήμερα Τετάρτη αφού η οργάνωσή της (Ανθέμια) δεν έκανε ολομέλεια.
Ωστόσο, επειδή ελληνικά γνωρίζουμε όλοι καταλαβαίνουμε ότι η οδηγία Νο59 αναφέρεται σε υποψηφιότητες που αφορούν στα όργανα Δημοτικών ή Τοπικών Οργανώσεων που δεν έγιναν ολομέλειες και όχι σε μέλη Οργανώσεων που ήθελαν να βάλουν υποψηφιότητα είτε στη ΝΕ είτε στο Περιφερειακό όργανο.
Για να μην παρεξηγείται και η νοημοσύνη μας…
Σημασία βέβαια έχει η ανάκληση της απόφασης του Κ. Ναλμπάντη πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι υποψήφιος στην διαδικασία της Κυριακής για το Περιφερειακό Συμβούλιο του Πασόκ της Κεντρικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: