Δευτέρα 12 Μαΐου 2008

Ένα μεγάλο Έργο για τον Δήμο Αλεξάνδρειας γίνεται πραγματικότητα

*Το Μητροπολιτικό Δίκτυο Οπτικών Ινών, ένα σημαντικό έργο υποδομής που θα συμβάλει στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας είναι γεγονός

Όταν πριν από κάποια χρόνια, επι διοίκησης Γκιόνογλου πάντοτε, κάποιοι σύμβουλοι ασχολούνταν με το θέμα αυτό εισέπρατταν χαρακτηρισμούς απαξιωτικούς. Όταν το θέμα αυτό ετέθη ως πρόταση για χρηματοδότηση και εγκρίθηκε κάποιοι που το απαξίωναν άνοιξαν τα αφτιά τους και έμαθαν περι τίνος πρόκειται.
Τώρα, αύριο πιο συγκεκριμένα που θα ξεκινήσει το έργο φαντάζομαι ότι θα υπάρξουν αρκετοί περισσότεροι να πληροφορηθούν και αξιολογήσουν και αποδόσουν εύσημα στους πρωτεργάτες κατ΄ αρχήν και στην διοίκηση του δήμου γενικότερα που κατάφερε ένα τέτοιο έργο για την Αλεξάνδρεια.
Γιατί, όσοι δεν αντιλαμβάνονται ακόμη και σήμερα τι θα πει διαδίκτυο και ποια η χρησιμότητά του τότε υπάρχει πρόβλημα.
Από αύριο λοιπόν, όπως είπε στην εφημερίδα μας ο αντιδήμαρχος Νίκος Ανεσίδης θα αρχίσουν οι τομές, πλάτους και βάθους όχι πάνω από 20 cm στους δρόμους που περιλαμβάνει ο πίνακας που δημοσιεύουμε παρακάτω. Εκεί θα τοποθετηθούν τα καλώδια και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μπει σε λειτουργία, σε χρήση όπου ο κάθε πολίτης θα έχει τη δυνατότητα να μπει στο διαδίκτυο και με πολύ μεγάλες ταχύτητες να κάνει τη δουλειά του, να μάθει, να διασκεδάσει, να αγοράσει πράγματα, να κάνει ό,τι θέλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: