Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Η ΑΔΕΔΥ Πέλλας για την απεργιακή κινητοποίηση της 27ης Νοεμβρίου

Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ του Νομού Πέλλας  χαιρετίζει τους εργαζόμενους της χώρας, που  διατράνωσαν σε όλες τις πλατείες της πατρίδας μας, την ΑΝΤΙΘΕΣΗ και την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στη βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, στη μνημονιακή λαίλαπα που ισοπεδώνει την κοινωνία, που διαλύει τον κοινωνικό ιστό, που εξαθλιώνει κάθε μέρα που περνά μεγαλύτερα κομμάτια του λαού μας, σε μια πολιτική που έχει οδηγήσει τη...
χώρα και το λαό μας σε βαθιά ανθρωπιστική κρίση, σε μια πολιτική που οδηγεί σε φτώχια, ανέχεια, εξαθλίωση, ανεργία, αστέγους, μετανάστευση.

Η απεργία της 27ης Νοεμβρίου  μπορεί και πρέπει να είναι η απαρχή για ένα νέο ξεκίνημα μιας σειράς αγώνων που θα φέρει την ΑΝΑΤΡΟΠΗ και την ΕΛΠΙΔΑ.

Για μια πολιτική που στο επίκεντρό της θα έχει τις ανάγκες των πολλών, τις ανάγκες του λαού και όχι τις απαιτήσεις των αγορών.
Για μια πολιτική με κοινωνική και φορολογική δικαιοσύνη που θα βάλει τις βάσεις για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.
Για μια πολιτική που θα προασπίσει τα δημόσια αγαθά της υγείας, της παιδείας, της πρόνοιας.

Για να μην πεινά και να κρυώνει κανείς συμπολίτης μας. Για να έχουν όλοι οι πολίτες ρεύμα και νερό.

Για να ξανανθίσει το χαμόγελο στα πρόσωπα του λαού μας, για να ζουν τα παιδιά μας στον τόπο μας.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ


 Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ   Ν.Τ  ΑΔΕΔΥ  Ν. ΠΕΛΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: