Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΚΡΗΤΗ: Απίστευτο! Διέκοψαν τη συναυλία και συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη (φώτο) / Δεν είχαν πληρωθεί τα δικαιώματα για ...ένα τραγούδι!

Απίστευτο όμως συνέβη στην Κρήτη… Όσοι βρέθηκαν χθες στο θέατρο των Αγρών στο Κυπαρίσσι δεν πίστευαν στα μάτια τους.
Ξαφνικά και ενώ η συναυλία ήταν σε...
εξέλιξη διεκόπη, με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να συλλαμβάνουν τον ιδιοκτήτη μετά από μήνυση που έκανε η ΑΕΠΙ. 
Ο λόγος;;;
Όπως αναφέρει το «Θέατρο των Αγρών» σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, δεν είχαν πληρωθεί τα δικαιώματα για …ένα τραγούδι!

Διαβάστε την ανακοίνωση:
«Μια συναυλία απόψε στο Θέατρο των Αγρών μετατράπηκε σε ρεσιτάλ ασυδοσίας της ΑΕΠΙ η οποία έδωσε εντολή να συλληφθεί ο ιδιοκτήτης του Θεάτρου Γιάννης Σωμαράκης στο Κυπαρίσσι επειδή δεν είχαν πληρωθεί τα δικαιώματα για …ένα τραγούδι!
Η ΑΕΠΙ και ίσως και άλλοι που ενοχλήθηκαν απο το προαιρετικό αντίτιμο απόψε έβαλαν χειροπέδες οχι στο ιδιοκτήτη αλλά στον πολιτισμό του Ηρακλείου και της Κρήτης.

Το τραγούδι που στάθηκε αφορμή να συλληφθεί η ψυχή του Θεάτρου των Αγρών ήταν ένα παραδοσιακό τσιγγάνικο τραγούδι της Αρμενίας που έχει διασκευαστεί με ελληνικούς στίχους, όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος της ΑΕΠΙ τους αστυνομικούς που εκτέλεσαν την εντολή του.

Σε μια εποχή που το Θέατρο των Αγρών προσφέρει τις φετινές του εκδηλώσεις με προαιρετικό αντίτιμο, οι χειροπέδες και οι ακροβολισμένοι και οπλισμένοι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων μικρών και μεγάλων θεατών, επιβεβαίωσαν την άποψη οτι απο την μουσική στην Ελλάδα πρέπει να πλουτίζουν οι λίγοι και οι εκλεκτοί της ΑΕΠΙ.
Άραγε η ΑΕΠΙ και οι αστυνομικοί επιδεικνύουν τον ίδιο ζήλο για συναυλίες που οργανώνονται στην Κρήτη με εισιτήριο;»

πηγή: http://www.candianews.gr/2014/07/18/kriti-apistefto-diekopsan-ti-sinavlia-ke-sinelavan-ton-idioktiti-foto/

Δεν υπάρχουν σχόλια: