Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Κάλεσμα σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΚΚΕ (μ-λ) και του ΕΕΚ

Η βάρβαρη επίθεση του κράτους-τρομοκράτη του Ισραήλ σε βάρος της Γάζας και του παλαιστινιακού λαού δεν πρέπει να μείνει χωρίς απάντηση.

Καλούμε σε συγκέντρωση την Παρασκευή 18/7, στις 7μμ στο άγαλμα Βενιζέλου και διαδηλώνουμε για την καταγγελία της πολύνεκρης στρατιωτικής επιχείρησης που εξαπέλυσε το Ισραήλ και παίρνει διαστάσεις γενοκτονίας των...
Παλαιστινίων την αλληλεγγύη μας στον πολύπαθο παλαιστινιακό λαό και τον αγώνα του για ζωή, ελευθερία και ανεξαρτησία

Η εγκληματική πολιτική του Ισραήλ δεν μπορούσε να καταπιέζει και να εξοντώνει τους Παλαιστινίους αν δεν είχε την στήριξη και τη συνενοχή των ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ. Κατάπτυστος είναι ο ρόλος της συγκυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου που στηρίζει το μακελειό που εξαπέλυσε το Ισραήλ και προχωρά μια άθλια συμμαχία μαζί του ενάντια στους λαούς της Αν. Μεσογείου και της Μ. Ανατολής, σε πολιτικό, οικονομικό και στρατιωτικό επίπεδο.

Η υπόθεση της αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη και της καταδίκης της κρατικής τρομοκρατίας του Ισραήλ να γίνει υπόθεση του λαϊκού και εργατικού κινήματος.

α. Λευτεριά στην Παλαιστίνη. Αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό.

β. Να σταματήσει η εξόντωση του παλαιστινιακού λαού από το Ισραήλ. Να τιμωρηθούν οι εγκληματίες πολέμου.

γ. Έξω οι ιμπεριαλιστές ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ από την Αν.Μεσόγειο και τη Μ. Ανατολή.

δ. Να διακοπούν τώρα οι διπλωματικές σχέσεις και η στρατιωτική συνεργασία της Ελλάδας με το κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: