Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

VIDEO- Η αστυνομία χτύπησε την συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με χημικά / χειροπέδες και προσαγωγές / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Χημικά στα Προπύλαια από dm_518cf56329bd4

Χρήση χημικών έκανε η αστυνομία σε διαδηλωτές κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που...
έδωσε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στα Προπύλαια μετά την απαγόρευση της συγκέντρωσης που είχε καλέσει για σήμερα στις 6μμ η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην  ελληνική προεδρία της ΕΕ.










Οι διαδηλωτές απωθήθηκαν προς την Ομόνοια ενώ έγινε και μια προσαγωγή του στελέχους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΑΔΕΔΥ Π. Αντωνόπουλου

Η πορεία μέσω της Σταδίου ολοκληρώθηκε στην Πατησίων.


Η ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την επίθεση των ΜΑΤ αναφέρει: «Με προκλητική κατασταλτική βία των ΜΑΤ η κυβέρνηση διέκοψε και διέλυσε ακόμα και τη συνέντευξη Τύπου, που έδινε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλες αριστερές οργανώσεις στα Προπύλαια, στις 5:30 μ.μ.Ογκώδεις αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν με τη βία τους αγωνιστές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από το χώρο των Προπυλαίων προς την Ομόνοια, όπου ήδη πραγματοποιούν προσυγκέντρωση εκατοντάδες διαδηλωτές.Οι αστυνομικές ορδές συνέλαβαν και έχουν με χειροπέδες στο χώρο των Προπυλαίων τονΠαύλο Αντωνόπουλο, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ και στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωσή του! Όλοι στο δρόμο, όλοι στην αντικυβερνητική αντιΕΕ διαδήλωση. Δεν υποχωρούμε - ΔΕΝ υποτασσόμαστε Αγώνας - ρήξη - Ανατροπή Η. τρομοκρατία ΔΕΝ ΘΑ περάσει! " 

"Για να γίνει κατορθωτή η σύλληψή του ασκήθηκε έντονη αστυνομική βία κατά συνδικαλιστών (Γρ. Καλομοίρης, Κ. Τουλγαρίδης κ.ά.) και της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Αφρ. Σταμπουλή."



Με χειροπέδες ο Παύλος Αντωνόπουλος, στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μέλος της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ














Embedded image permalink
το μπλόκ προσπαθεί να περάσει στη Σταδίου

O Άγγελος Χάγιος εκλεγμένος σύμβουλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, εν μέσω χημικών



πηγή: ΝΑΡ

πηγή: ΝΑΡ

πηγή: ΝΑΡ

πηγή: ΝΑΡ

πηγή: ΝΑΡ

πηγή: ΝΑΡ

πηγή: ΝΑΡ






























Δεν υπάρχουν σχόλια: