Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΗΜΑΘΙΑΣ - Είμασταν παντού

Τώρα μπορούμε να κάνουμε τον απολογισμό μας: Είμασταν παντού! Από την αγωνιστική ενημέρωση ενάντια στις επιπτώσεις του "Καλλικράτη", έως τις συζητήσεις για εναλλακτική, εργατική, ιδιοκτησία, διεύθυνση, παραγωγή και δημοκρατία. Από τις συγκεντρώσεις και τις διαδηλώσεις, έως τις καταλήψεις. Για την υγεία, την παιδεία, την πρόνοια. Ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις κρατικών οργανισμών. Από τα διόδια του Πολύμυλου, των Μαλγάρων και τον αντιρατσισμό στα Γιαννιτσά,.....
έως την τρενοδιαδήλωση της Κεντρικής Μακεδονίας και την κατάληψη των σιδηρογραμμών στο Πλατύ. Είμασταν στις συνελεύσεις. Για διοργανώσεις εκδηλώσεων, επετειακών και μαχητικών. Είμασταν στις Πλατείες, της Νάουσας, της Βέροιας, έως και του Συντάγματος. Είμασταν στην προσπάθεια δημιουργίας νέων συλλογικοτήτων, "από τα κάτω", που να απαντούν σε νέες ανάγκες. Για νέο συνδικαλιστικό κίνημα, για κίνημα στις γειτονιές, για τα χαράτσια, για "χωρίς μεσάζοντες" κ.λ.π.
Είμασταν....και πού δεν είμασταν! Όχι μόνοι μας! Αλλά με όσους και όσες είχαν ίδιο προβληματισμό, αγωνίες με εμάς και θέλαν να παλέψουν. Δίχως να ρωτάμε μεταξύ μας τις κομματικές μας ταυτότητες. Γιατί ξέρουμε ότι τα προβλήματα όλων μας είναι εντονότατα και μαζί, στο κίνημα, δημοκρατικά, ισότιμα και με αλληλοσεβασμό πρέπει να τα αντιπαλέψουμε.

Κάνουμε τον απολογισμό μας. Όχι τόσο από περηφάνια που είμασταν παντού και πάντα, αλλά σαν ενωτικό και αγωνιστικό παράδειγμα για το πώς θα συνεχίσουμε και μετά τις εκλογές. Θέλουμε να μεταφερθεί η αγωνιστική διάθεση των εργαζομένων και μέσα στη βουλή. Όπου οι βουλευτές μας να παλεύουν ό,τι και εμείς απ'έξω. Και κάθε φορά που θα χρειάζεται, να βγαίνουν από εκεί για να ενώνονται με το μαχόμενο λαό.

Ψήφο στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ- ψήφο σιγουρεμένη για αγώνες και νίκες των εργαζομένων!

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: