Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ 2012- Α. Βεσυρόπουλος: Ο τόπος την επόμενη ημέρα θα πρέπει να έχει κυβέρνηση

Παρουσιάζοντας τις προγραμματικές του θέσεις και προτάσεις, για την Ημαθία, δίνοντας έμφαση, στον πρωτογενή τομέα (γεωργία, κτηνοτροφία) και στην στήριξη των αγροτών, που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας στην περιοχή, τις μεταφορές, τον τουρισμό, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, ο κ. Βεσυρόπουλος έθεσε τους βασικούς πυλώνες στους οποίους μπορεί να στηριχθεί η Ημαθία. Συνεχίζοντας τις επισκέψεις του σε χωριά της Ημαθίας ο Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος επισκέφθηκε κατά τη του περιοδεία τα χωριά, Λουτρό, Καμποχώρι, Βρυσάκι, Νησί.

«Ακούμε πάρα πολλά αυτές τις ημέρες. Ο κόσμος...
εύλογα είναι αγανακτισμένος, διότι όλοι αντιμετωπίζουμε πάρα πολλά και σημαντικά προβλήματα, σε επίπεδο οικογενειακού προϋπολογισμού, σε επίπεδο επιχείρησης σε επίπεδο προσωπικής διαβίωσης.

Το ζήτημα είναι πως απαντάμε εμείς σε αυτή την κρίση. Μήπως αδιαφορούμε και δεν πάμε να ψηφίσουμε; Αφήνοντας στους άλλους να αποφασίσουν για εμάς; Και που ξέρουμε οι άλλοι τι θα αποφασίσουν για εμάς, με τι κριτήρια θα αποφασίσουν, γιατί να παραιτηθούμε από το δικαίωμα να επιλέξουμε εμείς τους εκπροσώπους μας και την πολιτική την οποία μας εκφράζει; Είναι δυνατόν να δεχόμαστε ότι όλοι είναι το ίδιο;

Να ξέρετε ότι σε όλους τους χώρους υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί, οι επιμελείς και οι αδιάφοροι, οι συνεπής, οι εργατικοί, οι αποτελεσματικοί και οι αναποτελεσματικοί, οι ανίκανοι. Θα πρέπει να επιλέξουμε με κριτήριο την ικανότητα και την εμπιστοσύνη που μπορούμε να δείξουμε σε κάποιο πρόσωπο εφόσον αυτό έχει δώσει εξετάσεις και έχει αποδείξει εμπράκτως ότι αγαπά και σέβεται τους συμπολίτες του.  Ούτε βέβαια μπορούμε να χάσουμε την ευκαιρία να δώσουμε στον τόπο κυβέρνηση ψηφίζοντας μικρά κόμματα τα οποία ουσιαστικά χρησιμοποιούν ως επιχείρημα τη δυσαρέσκεια του κόσμου αλλά δεν αντιπροτείνουν λύσεις. Εκτιμώ ότι ο τόπος την επόμενη ημέρα θα πρέπει να έχει κυβέρνηση.

Το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι το αύριο και η έξοδος της χώρας από την κρίση. Η πορεία είναι δύσκολη και ο δρόμος ανηφορικός. Γι' αυτό χρειάζεται όσο ποτέ ειλικρίνεια και σύνεση. Στις 6 Μαΐου η ψήφος πρέπει να είναι ψήφος ελπίδας για ένα αύριο καλύτερο για όλους» τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Βουλευτής.

Από την πλευρά τους οι πολίτες ευχαρίστησαν τον κ. Βεσυρόπουλο για το ενδιαφέρον του και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην πολιτική του προσπάθεια.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: