Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΒΕΡΟΙΑ- Η πόλη βρομάει από το σκουπιδομάνι και ο δήμος κατέβασε τις αφίσες των κομμάτων της Αριστεράς

φωτ.: http://www.laikoyra.gr/?p=54198
H απαράδεκτη τακτική του δήμου Βέροιας έναντι των κομμάτων της Αριστεράς συνεχίστηκε μετά τον αποκλεισμό τους από τη διανομή των δημοτικών ταμπλό. Συνεχίστηκε με το κατέβασμα των αφισών από τις κολώνες της ΔΕΗ που τοποθετήθηκαν τις προηγούμενες μέρες από τους δημοτικούς υπαλλήλους που από σήμερα το πρωί "καθαρίζουν" την πόλη από τα επικίνδυνα μηνύματα των...
 αφισών.

Η καθεστωτική αντίληψη περί νόμου και τάξης της διοίκησης του δήμου Βέροιας απόλυτα συνυφασμένη με τη λογική των Μνημονιακών κομμάτων δείχνει ανάγλυφα το επικίνδυνο πρόσωπο της εξουσίας έναντι των λαϊκών διεκδικήσεων του αυτονόητου, να προβάλλουν τις θέσεις τους στο λαό όντας αποκλεισμένοι από τα τηλεοπτικά δίκτυα, χωρίς πόρους και χορηγούς για να τυπώσουν ακριβό υλικό όλα τα κόμματα της Αριστεράς.

Η πόλη της Βέροιας κυριολεκτικά βρομάει από το σκουπιδομάνι, οι κάδοι απορριμμάτων ξεχειλίζουν και οι δρόμοι της είναι σε κακό χάλι αλλά της διοίκησης φαίνεται ότι δεν την ενοχλεί αυτή η εικόνα, αυτή η πραγματικότητα. Την ενόχλησε η αφίσα που μπήκε στις κολώνες από τα κόμματα της αριστεράς. Ο λαός ήδη έχει αποφασίσει να αντιδράσει. Έχει αποφασίσει να καταδικάσει τα κόμματα της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Είναι κοινός τόπος ότι τέτοιες πρακτικές φίμωσης της Αριστεράς δεν πρόκειται να περάσουν.

Ο λαός θα δώσει απάντηση την Κυριακή και κάθε μέρα στους δρόμους, στους διεκδικητικούς αγώνες που θα φουντώσουν το αμέσως επόμενο διάστημα. Άξιος ο μισθός της διοίκησης του δήμου Βέροιας, επιτέλεσε το καθήκον της έναντι των κομμάτων που εξαθλιώνουν το λαό.
Συγχαρητήρια

Δεν υπάρχουν σχόλια: