Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΒΕΡΟΙΑ- Άρχισε την προεκλογική εκστρατεία ο Τ. Σιδηρόπουλος του ΠΑΣΟΚ


Αρκετό κόσμο μάζεψε η χτεσινή συγκέντρωση του βουλευτή Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ Τ. Σιδηρόπουλου στη Βέροια. Ο βουλευτής εγκαινίασε την προεκλογική του εκστρατεία χτες και στ
ην ομιλία του αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και επιχείρησε να...
 αιτιολογήσει την αναγκαιότητα των Μνημονίων και των μέτρων που ακολούθησαν.
Αναφερόμενος στην εκλογή Βενιζέλου είπε ότι ο νέος αρχηγός επέλεξε να μη φυγομαχήσει παραμένοντας στο Υπουργείο Άμυνας αλλά ανέλαβε το βάρος της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές.
Η παρουσία του κόσμου κρίνεται για τα δεδομένα του υφιστάμενου κλίματος καλή και δείχνει ότι αν και το ΠΑΣΟΚ έχει υποστεί μεγάλη φθορά κρατάει δυνάμεις που έχουν αναφορά στο παλιό  σκληροπυρηνικό σύστημα και οι οποίοι βρέξει χιονίσει θα ψηφίσουν. Όσον αφορά τη δική του δυναμική κοινή είναι η εκτίμηση των πολιτικών παρατηρητών ότι παραμένει με τη μεγαλύτερη δυναμική εκ των νυν βουλευτών και αυτών που προαλείφονται για υποψήφιοι.

Στην ομιλία παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι Δήμαρχοι Βέροιας και Νάουσας, Χαρούλα Ουσουλτζόγλου και Τάσος Καραμπατζός, αντίστοιχα, περιφερειακοί, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι οργανώσεων του κόμματος κ.α.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Τάσο, μπορεί να ξεγελάς πολλούς για πολύ καιρό, δεν μπορείς όμως να ξεγελάς όλους για πάντα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστω, δεν θα παρω...

Ανώνυμος είπε...

Όπως είναι μαζεμένα όλα τα παράσιτα και οι γλύφτες εκεί μέσα, θέλουν ψέκασμα να ψοφήσουν. Αυτοί μας κατέστρεψαν, παρέα με τους προσκυνημένους.Είναι το σάπιο κομμάτι της κοινωνίας που πρέπει να κοπεί, μπας και σωθούμε από τη γάγγραινα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ΖΩΑ ψήφισε τον Θάνατο σας....Σύνταξη κατώτατη από Βουλγαρία...άνεργοι με 270 και μισθός 380 ευρώ....ποια ζώα πάνε από πίσω σε στρατιωτάκια που ότι τους πουν κανουν