Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ- ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΛΚΟΟΛ, ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Του αστυνομικού δελτίου οι παρακάτω ειδήσεις και οι οποίες αφορούν σε δυο συλλήψεις για αδικήματα αυτόφωρου χαρακτήρα και ένα θανατηφόρο τροχαίο στις Σέρρες. Τα δυο συμβάντα έχουν να κάνουν το πρώτο με διακίνηση λαθραία εισαχθέντων φιαλών με αλκοόλ από τη Βουλγαρία και το δεύτερο για μια κλοπή από βουλκανιζατέρ.
Αναλυτικά:

Συλλήψεις για αυτόφωρα αδικήματα χθες (28.12.2011)

1) Συνελήφθη χθες το βράδυ, στο 6ο χλμ. της Εθνικής Οδού Σερρών-Θεσσαλονίκης (Διασταύρωση Λευκώνα-Σιδηροκάστρου), από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Σερρών, ένας ημεδαπός 35 ετών, διότι οδηγώντας Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο μετέφερε (109) συνολικά φιάλες διαφόρων οινοπνευματωδών ποτών, τις οποίες εισήγαγε από τη Βουλγαρία χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι δασμοί και φόροι.
Οι (109) φιάλες κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο τελωνείο προς καταλογισμό διαφυγόντων δασμών και τελών, ενώ κατασχέθηκε και το ανωτέρω όχημα.
Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.

2) Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στο Λιτόχωρο Πιερίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιτοχώρου, ένας υπήκοος Σλοβενίας 36 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες αφαίρεσε από πρατήριο υγρών καυσίμων ιδιοκτησίας 44χρονης ημεδαπής, (14) ζάντες αλουμινίου , (4) ζαντολάστιχα και (6) λάστιχα διάφορων τύπων.
Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια, ενώ σε βάρος του 36χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στους κατά τόπον αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα Χθες (28-12-2011) το πρωί, στην επαρχιακή οδό Λιθοτόπου – Χειμάρρου Σερρών, το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονη ημεδαπή συγκρούστηκε με το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 58χρονος ημεδαπός με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της 57χρονης συνοδηγού του δεύτερου οχήματος και τον ελαφρύ τραυματισμό των οδηγών των δύο οχημάτων.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: