Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΗΜΑΘΙΑ- ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Δε λέω, είναι ευγενικοί στο ΠΑΣΟΚ και στέλνουν ευχές με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Το ίδιο κάνουν βέβαια και αυτοί της ΝΔ. Πολιτευτές, βουλευτές, επίδοξοι βουλευτές και πάει λέγοντας. Όλοι τους είναι πολιτισμένοι όπως επιβάλει η θέση τους. Αστικές συνήθειες που όμως είναι παράταιρες και οι ευχές που στέλνουν είναι αν μη τι άλλο ανεδαφικές.
Διάβασα τις ευχές για το νέο έτος του Γραμματέα της ΝΕ...Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ και αμέσως αναρωτήθηκα: "Μα καλά, δεν έχει γνώση της σημερινής πραγματικότητας; Δεν ξέρει ότι ο κόσμος καίγεται, φτωχαίνει, εξαθλιώνεται".
Ο Στ. Παπαστεργίου ως κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ έχει ευθύνες για το γεγονός ότι ο νομός Ημαθίας πάει από το κακό στο χειρότερο. Έχει κι αυτός ευθύνες πολιτικές διότι δεν άνοιξε το στόμα του δυο χρόνια τώρα, δεν πίεσε με την όποια οργάνωση υπήρχε στο νόμο από το κόμμα του για να φρενάρει κάπως η κατάσταση.
Το ότι δεν άνοιξε το στόμα του αλλά απεναντίας στήριξε πολιτικά την καταστροφική πολιτική του ΠΑΣΟΚ θεωρώ ότι είναι κι αυτός στο βαθμό που του αναλογεί πολιτικά υπεύθυνος.
Κλείνω με ένα διαδικαστικό και γραφειοκρατικό θα έλεγα ζήτημα. Εκτός του γραμματέα ευχές στέλνουν και τα μέλη της ΝΕ. Αλήθεια, υπάρχει ακόμα αυτό το όργανο; Αν ναι, από πόσα μέλη αποτελείται; Λειτουργεί; Κάθε πότε συνεδριάζει; Πόσα μέλη της ΝΕ που εκλέχτηκε πριν από τρία χρόνια συνεχίζουν να παρίστανται και πόσοι έχουν παραιτηθεί;

Για την ιστορία παραθέτουμε τις ευχές του Γραμματέα της ΝΕ Ημαθίας ΠΑΣΟΚ Στ. Παπαστεργίου και σε ανθρώπινο επίπεδο αντεύχομαι.

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ν.Ε.
ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟ 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: