Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- "ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ" ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ

Απαράδεκτες και κατάπτυστα δημοσιεύματα χαρακτήρισε ο δήμαρχος την ανακοίνωση της παράταξης Γκιόνογλου που ασκεί σκληρή κριτική στην διοίκηση και στον ίδιο τον δήμαρχο Δημητριάδη στη χτεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας.
Για γκαιμπελίστικες συμπεριφορές και μηδενιστικές τακτικές έκανε λόγο ο αντιδήμαρχος Ανδρονίδης και ο αντιδήμαρχος Στεργιόπουλος αποκάλεσε υπερβολές όλα όσα λέγονται στην ανακοίνωση και... τον αφορούν και συνέστησε να πέσουν οι τόνοι.
Ο Κ. Ναλμπάντης από την αντιπολίτευση υποστήριξε ότι την υποβάθμιση του συμβουλίου έκαναν σύμβουλοι της πλειοψηφίας με πράξεις αμέσως μετά τη νίκη στις εκλογές και είπε ότι δεν δέχεται η παράταξή του υποδείξεις για το πως θα λειτουργεί. Αναφέρθηκε δε ότι ο δήμαρχος επί οχτώ χρόνια είχε κηρύξει πόλεμο εις βάρος του Δριστά για τη γνωστή υπόθεση της μελέτης.
Ο Χρ. Παντόπουλος υπερασπίστηκε την απόφαση του συμβουλίου Πλατέος για την υπόθεση του υδατόπυργου Παλιόχωρας και είπε ότι κανείς από μας δεν είναι φιμωμένος ούτε χωρίς νου και σκέψη και κρίση και ότι η απόφασή τους τότε ήταν προς το συμφέρον του χωριού.

Ο Αντιδήμαρχος Βενιόπουλος είπε ότι η ανακοίνωση αυτή της παράταξης Γκιόνογλου ήταν η χειρότερη στιγμή στην πολιτική του καριέρα. “Ξεχάσατε κ. Γκιόνογλου να αναφέρετε ότι κοντά στους άλλους που έχουν παραπεμφεί έχετε κι εσείς παραπεμφεί για παράβαση καθήκοντος”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: