Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

"ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ" ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Κ. ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ

Σαφέστατος ήταν στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλ. Κώστας Ναλμπάντης αναφορικά με την στάση που θα κρατήσεις για να διαφυλάξει την καλή φήμη της επιχείρησης της οποίας προΐσταται πολιτικά και έχει να κάνει με το πόσιμο νερό.
Είπε για ακόμα μια φορά ότι θα μετέλθει όλων των μέσων των δικαστικών συμπεριλαμβανομένων ώστε να σταματήσουν όλοι αυτοί που ανεύθυνα και αβίαστα σπεύδουν να διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις για την ποιότητα του νερού.
Ως γνωστόν, ο κ. Ναλμπάντης προ ημερών στην ενημέρωση που έκανε προς τους διευθυντές των σχολείων της πόλης και τους εκπροσώπους των συλλόγων γονέων είπε ρητά ότι η τακτική του συγκεκριμένου δημότη (αναφέρθηκε το όνομα του Θαν. Παπαδήμα) είναι επικίνδυνη και δεν είναι δυνατόν η ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας να αφήσει τον οποιονδήποτε να παίζει με την υγεία των παιδιών.
Ο Κ. Ναλμπάντης είπε μεταξύ άλλων ότι δεν είναι δικομανής ούτε ποτέ πήγε στα δικαστήρια ούτε ακόμα και όταν δέχονταν προσωπικές επιθέσεις από τους αντιπάλους του και μερίδα του τύπου.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

OI ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΝΑ ΠΑΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΚΑΛΟ. Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Και επειδή όλοι είμαστε γνωστοί ,πείτε στον Ναλμπάντη να μην αγοράζει εμφιαλωμένα νερά για το σπίτι του....

Ανώνυμος είπε...

Προεδρε γερα και ξεσκισε αυτους τους γραφικους που αλλη δουλεια δεν εχουν και γυριζουν και λενε για το νερο.

Ανώνυμος είπε...

ένας γραφικός ρωτάει να απαντήσει π Πρόεδρος για το τί γίνονται τα στερεά του βιολογικού καθαρισμού. Οι φωτογραφίες, βγήγκανε στη δημοσιότητα. Άντε Πρόεδρε. Το θολό νερό είναι ακίνδυνο και διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις οι γραφικοί.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕ, ΛΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΕΦΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ΠΡΟΕΔΡΕ,
ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ.
ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ...ΟΠΩΣ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ (10 ΑΠΡ 2009)
ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΠΟΛΗ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
ΝΑΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΟ ΝΕΡΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΓΑΡΓΑΡΕΣ....
ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΥΝΔΙΑΣΘΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΧΥΤΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ 12(ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΥΤΥ ΤΗΣ ΜΑΓΙΟΡΚΑΣ-ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΜΑΓΙΟΡΚΑΣ-ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΙΑΥΤΟ,ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΓΙΟΡΚΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΧΥΤΥ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ).
ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΠΟΛΗ (ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ).
ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΟ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΠΟΤΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΝΙ.
ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΑΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ,ΕΣΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΝΙΓΕΙΣ ΤΗ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.
ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
ΟΜΩΣ ...........
ΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ (ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΤΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ.)
ΑΡΑΓΕ ΟΙ ''ΓΡΑΦΙΚΟΙ''ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ (ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ)Η ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ....ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.
ΜΗΠΩΣ ΚΡΥΦΑ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΒΡΑΔΙΑ ΟΙ ''ΓΡΑΦΙΚΟΙ''ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΛΟΥΝΙ,ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΒΟΡΒΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ ?
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΩΤΕΡΑ?
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΜΕΤΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΩΣ ΔΗΛΑΔΗ (ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ ΜΥΝΗΣΗ)ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΥΘΥΝΗ (ΕΥΘΥΝΟΥΛΙΤΣΑ)ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΜΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΕΣΤΩ ΦΙΛΤΡΑΚΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΡΙΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΛΟΥΝΙ?
ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ?
ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Η ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ ΠΙΚΡΑ,ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΩΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ..
ΚΡΙΜΑ.......

Ανώνυμος είπε...

+1