Σάββατο 25 Απριλίου 2009

ΟΥΤΕ ΚΑΡΕΛΗΣ ΟΥΤΕ ΙΣ. ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΛΙΚΗΣ

Στον δήμο Μελίκης έχει ανοίξει ένα μέτωπο μεταξύ του νυν δημάρχου Κώστα Καρέλη και του πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Ισαάκ Χαλκίδη. Αμφότεροι είναι στελέχη της ΝΔ και από κοινού συγκρότησαν την δημοτική παράταξη που κέρδισε τις δημοτικές εκλογές του 2002 και του 2006.
Ωστόσο, έχει προκύψει αυτή η ευθεία αντιπαράθεση μεταξύ τους για τους λόγους που όλοι γνωρίζουμε και έχουμε αναφέρει σε προηγούμενες αναρτήσεις, και όπως όλα δείχνουν θα συνεχιστεί στο μέλλον.
Η αντιπαράθεση αυτή είναι αυτονόητο ότι θα επιφέρει πλήγμα στην ενότητα της ΝΔ στο δήμο και θα έχει αντίκτυπο στον βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Χαλκίδη τόσο σε πολιτικό όσο και σε εκλογικό επίπεδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Εφημερίδας ΧΡΟΝΙΚΑ τα δεδομένα που υπάρχουν και αυτά που θα προκύψουν στο άμεσο μέλλον οδηγούν στο εξής σενάριο: Στο δήμο Μελίκης η παράταξη της ΝΔ θα κατεβάσει ΕΝΑ ψηφοδέλτιο, το τονίζω ΕΝΑ, με επικεφαλής άλλον πολιτικό. Και όταν λέω άλλον εννοώ ότι δεν θα είναι ΟΥΤΕ Ο ΚΑΡΕΛΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΙΣ. ΧΑΛΚΙΔΗΣ.
Κρατήστε αυτή την πληροφορία και θα τα πούμε στη συνέχεια.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε μου η ενασχοληση σου με τον δημο μας τελευταια μας τιμα και ταυτοχρονα προκαλει αποριες. Διαθετεις πληροφοριες που αποδεικνυονται εγκυρες και βλεπω οτι τις δημοσιοποιεις πρωτος. Ομως, αυτο που γραφεις ουτε ειδηση ειναι ουτε γεγονος. Ειναι ενα σεναριο που ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΤΕ. Θα δουμε αν θα γινει αλλα ποιος θα το θυμαται τοτε;

Nikos Lioliopoulos είπε...

Το πρόβλημα στη Μελίκη δεν εχει να κάνει μόνο με το ποιος θα είναι δήμαρχος, αλλά το αν θα μπορέσει να ξεφύγει απο την λογική της αναξιοκρατίας, της ευνοιοκρατίας, των εργολάβων, των παράνομων αμμοληψιών, τον κυνισμό της βασισμένης στo χρήμα εξουσίας, στην οποία πρωτοστάτησαν ΚΑΙ ο Χαλκίδης ΚΑΙ ο Καρελης .
Ο τοπος χρειαζεται κατι νεο μακριά απο ολα αυτα. Και δυστυχώς για τον Δήμο μας απο την πλευρα του πλειοψηφόντος (στην Μελικη) κόμματος, ελάχιστοι αν οχι κανεις ξέφυγαν απο αυτή τη λογική και δεν αναμίχθηκαν σε αυτο το ολέθριο παιχνίδι εξουσιας, ούτως ώστε να ειναι σε θέση να ευαγγελίζονται το καινούριο...

Ήρθε νομίζω η ωρα της πλήρης ανατροπής στη Μελίκη.
H ωρα της ΜΕΛΙΚΗΣ....

Φώτης Αργυρίου είπε...

Ε καλά τώρα...
Μια ζωή όταν σφίγγουν οι κ....λοι πέφτει αυτό το σενάριο μπας και ψαρώσουν κάποιοι και κάνουν πίσω.
Η είδηση σίγουρα έρχεται από το στρατόπεδο του Χαλκίδη.
Άλλωστε για πια Νομαρχιακή Οργάνωση της Ν.Δ. μιλάμε;
Αυτή που έχει στο τσεπάκι του ο Χαλκίδης.
Ας σοβαρευτούμε λίγο.
Κανείς δεν θα τολμήσει να πει καν στον Χαλκίδη να μαζέψει την υποψηφιότητα του αδελφού του.
Κάποια τερτίπια θα γίνουν μόνο, μπας και ψαρώσει ο Καρέλης και κάνει πίσω.
Εδώ είμαστε...

Ανώνυμος είπε...

Δεν τα αφηνεις αυτα κατα μερος Νικολα, ολοι εκτος απο σενα ειναι διεφθαρμενοι. Σωπα ρε, εσυ ο μοναδικος που δεν τα πιανεισ.
Να σε τιμησει ο Παπουλιας το καλοκαιρι.
Δεν κοιτας οτι το ΠΑΣΟΚ εχει καταντησει στο δημο μας ανεκδοτο σε πειραζει που καποιοι πηγαν με τον δημαρχο. Μονο εδω συμβαινει αυτο;

Ανώνυμος είπε...

Αριστούλα για δήμαρχος. Φτάνει πια με τις παρέες και τους εργολάβους.

Xronika είπε...

Διάβασε το δημοσίευμα ο Σάκης Χαλκίδης, έτσι πληροφορήθηκα και έκανε το εξής σχόλιο: Δεν πρόκειται να συμβεί αυτό. Εγώ θα είμαι υποψήφιος και ότι θέλουν ας λένε.
Το αναφέρω διότι η πηγή είναι αξιόπιστη και για το γεγονός ότι αυτή η δήλωση του κ. Χαλκίδη πρέπει να αξιολογηθεί από τους αναγνώστες ανάλογα.
Χάρης Μόχλας

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ