Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ

Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Ας το παραδεχτούμε για αρχίσει μια συζήτηση χωρίς ύβρεις, όπως ζητάει και ο Χάρης.
Υπάρχουν δυο λογικές στην υπόθεση αυτή. Και οι δυο έχουν ως στόχο την προστασία του περιβάλλοντος.
Η πρώτη αναγορεύει σε υπέρτατη λύση την τεχνολογία που πουλάει η εταιρεία Χ που κατέχει την τεχνογνωσία και λογικό είναι να αναμένει κέρδη από τη δουλειά αυτή.
Η δεύτερη άποψη κλείνει προς την κατεύθυνση ότι τα απορρίμματα πρέπει να διαχειριστούν από μόνα τους και παράλληλα να φροντίσουμε να μην ρυπαίνουμε το περιβάλλον.
-Το περιβάλλον δεν πρέπει να το ρυπαίνουμε ούτε να απειλούμε την ύπαρξή του κατασκευάζοντας μονάδες όπου βρούμε αδειανό χώρο. Είμαι αντίθετος στην θέση¨"12" και δεν είναι του παρόντος να πω τους λόγους.
Είμαι υπέρ της διαχείρισης των σκουπιδιών μας και όταν αποδεδειγμένα δεν μπορεί αυτή τη δουλειά να την κάνει η Αυτοδιοίκηση τότε θα πληρώσουμε τον ιδιώτη. Εκτός και αν μπορούσαν να την κάνουν τη δουλειά οι δήμοι και δεν το έλεγαν οπότε τότε προκύπτει και ένα άλλο θέμα που πρέπει να εξεταστεί.
ΥΓ: Όντως, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας άρχισε να λέει ενδιαφέροντα πράγματα. Κάποιος πρέπει να αναδείξει αυτά στη Βέροια που θα κληθούμε να πληρώνουμε, είπε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας, γύρω στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο! Η Χαρούλα μας τι λέει επ αυτού; Αυτή δεν ήταν που έλεγε ότι δεν θα βάλει θηλειά στους δημότες της;
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΤΩΡΑ;
16 Απρίλιος 2009 8:01 μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: