Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ;

Ο Πρόεδρος του ΕΣΔΑ έδωσε συνέντευξη τύπου χτες Τετάρτη στο Ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7fm. Όμως ο κ. Παπαποστόλου, δήμαρχος Βεργίνας αν και γνωρίζει απόλυτα ορισμένα γεγονότα δεν έκανε την παραμικρή αναφορά. Λοιπόν εγώ τα θέτω και αναμένω:

Ο Ν. Παπαποστόλου δεν έκανε καμιά αναφορά σε ένα γεγονός που συνέβη το Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε πριν την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του. Δεν αναφέρθηκε τι δουλειά είχαν οι υπάλληλοι του ΕΣΔΑ στα γραφεία τους το διήμερο αυτό. Δεν έκανε ουδεμία αναφορά αν βρήκε τους σκληρούς δίσκους στους Η/Υ του συνδέσμου.
Γιατί άραγε;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΧΤΕΣΙΜΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΟΜΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΛΑΣΠΗ ΡΕ ΜΟΧΛΑ;
ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ;
ΡΩΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΠΑΟΣΤΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΛΛΑ:
ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΙΣΧΥΡΙΣΤΉΚΑΤΕ ΟΤΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ"
ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΟΣΤΟΛΟΥ, ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΑΕΡΑ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΆΡΙΤΟΣ, ΕΚΑΝΕ "ΒΑ ΒΑ" ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΠΟΥΛΑΣ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΡΕ ΜΟΧΛΑ ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΣΟΥ ΕΚ ΠΛΑΤΕΟΣ.
ΧΑΛΑΡΑΑΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΑΛΑ ΒΑΛΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΥΤΗ

Xronika είπε...

Τα περί συνεπειών τα γράφω αρμοδίως. Αναφορικά με τα στοιχεία και το πως γίνονται κτήμα μας είναι κομμάτι της δουλειάς μας. Ωστόσο, τα περί σκληρών δίσκων τα είπε ο ίδιος ο πρόεδρος όχι μόνο σε μένα αλλά ήταν παρόντες άλλοι δυο ιδιοκτήτες μέσων ενημέρωσης. Για περισσότερα στοιχεία πάρτε τηλέφωνο, απαντώ ευγενικά..
Χ. Μόχλας

Ανώνυμος είπε...

A ΩΣΤΕ Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ; ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ή ΑΛΛΑ; ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.