Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Ο ΝΙΚΟΣ ΧΟΥΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ

-Θα είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Νίκου Χουντή, γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΝ στην Βέροια χτες με την ομιλία του στα μέλη του κόμματος. Ο κ. Χουντής συναντήθηκε με την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βέροιας, το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις.
Πριν την ομιλία του σε κοινό γύρω στα 50 άτομα, έκανε δηλώσεις στον τοπικό τύπο και μεταξύ άλλων είπε:
-ότι βασικό συστατικό του προγράμματος του ΣΥΝ είναι ο διάλογος και αυτός είναι ο σκοπός των επισκέψεων στελεχών σε όλη την Ελλάδα.
-ότι στο συνέδριο του ΣΥΝ συζητήθηκαν οι προτάσεις του κόμματος, που θα συμβάλουν στο πρόγραμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Ο κ. Χουντής αναφέρθηκε και στην οικονομική κρίση όπως η αλλαγή άσκησης των οικονομικών και πολιτικών πρακτικών στην Ε.Ε. αλλά και στην Ελλάδα, με κατάργηση του Συμφώνου Σταθερότητας, η ενίσχυση του εργατικού εισοδήματος και λήψη μέτρων για να καταργηθεί η μερική και ελαστική απασχόληση, η υλοποίηση προγράμματος δημοσίων επενδύσεων το οποίο θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας, η δημιουργία προγράμματος προστασίας των ανέργων και η αλλαγή του μοντέλου παραγωγής, διανομής και κατανάλωσης στην ελληνική κοινωνία.
Τον κ. Χουντή, συνόδευαν η βουλευτής Θεσσαλονίκης Λίτσα Πασχαλίδου και η Νομαρχιακή Επιτροπή Ημαθίας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΒΓΛΛΕΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ Ή ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ;
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

O ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΉΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε.
ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΥΝΤΗ. ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

otan perno fora
fora kathfora
o 8eos o idios den me stamata
...SYRIZA KAI ORAIA