Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- Ακινητοποιήθηκε φορτηγό ...εκκρεμές έξω από το Νησέλι

Ακινητοποιήθηκε πριν από λίγο από τους αστυνομικούς του ΑΤ Αλεξάνδρειας ένα φορτηγό με ρυμούλκα που μετέφερε χορτόμπαλες εξ αιτίας του γεγονότος ότι ήταν φορτωμένο ως τον ...ουρανό!
Το φορτηγό κινούνταν στην οδό 28ης Οκτωβρίου με προορισμό το Αιγίνιο και...
ακινητοποιήθηκε λίγο έξω από το Νησέλι. Η φόρτωση ήταν τέτοια που αντικειμενικά ήταν αδύνατη η σταθερή του οδήγηση και σε κάθε ανωμαλία του δρόμου το φορτίο έδειχνε συμπεριφορά ..εκκρεμούς.
Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα και οδήγησαν τον οδηγό στο τμήμα για τις προβλεπόμενες ενέργειες.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι τέτοιες δράσεις της αστυνομίας όχι μόνο πρέπει να τις επαινούμε αλλά να τις υπερθεματίζουμε διότι επιστρέφουν στο κοινωνικό σύνολο. Ένα πιθανό ατύχημα του εν λόγω φορτηγού θα είχε ενδεχομένως τραγικές συνέπειες σε έναν δρόμο που έχει πυκνή κυκλοφορία. Συνεπώς, οι αστυνομικοί, αντί να δέρνουν απεργούς και διαδηλωτές, αν αφεθούν από το Υπουργείο τους να κάνουν δουλειά που έχει απεύθυνση στο κοινωνικό σύνολο θα αλλάξει και ο χαρακτήρας της αστυνομίας αλλά και ο τρόπος που ο λαός συμπεριφέρεται απέναντί της. Βέβαια, λειτουργώντας μέσα στα πλαίσια του αστικού κράτους αυτό φαντάζει ουτοπικό αλλά αυτή πρέπει να είναι η πολιτική πρόταση της αριστεράς εκείνης που θέλει να λειτουργήσει εντός του υπάρχοντος συστήματος (ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή).

Όσον αφορά το ΑΤ Αλεξάνδρειας οφείλω να πω ότι η αλλαγή διοικητή και η ανάληψη καθηκόντων από τον Θ. Σιδηρόπουλο φάνηκε αμέσως. Τέτοιες δράσεις όπως η σημερινή είχα μήνες να δω αλλά και γενικότερα στην πόλη και ευρύτερα αρχίζει να φαίνεται μια αλλαγή αναφορικά με την μικροεκγληματικότητα. Αν το τμήμα της Αλεξάνδρειας ενισχυθεί δεδομένης της της τραγικής έλλειψης δύναμης το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο ουσιαστικό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

όλα τα λεφτά η τελευταία παράγραφος ν΄ σαι καλά ρε Μόχλα