Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΒΕΡΟΙΑ- Φωτογραφίες ναζιστών από τα επεισόδια της Παρασκευής- Δείτε τα "λάφυρα" που πήραν οι αντιφασίστες

Λάφυρα στο κέντρο της Βέροιας
 Δείτε κι άλλες φωτογραφίες παρακάτω...

Τα "λάφυρα" από την μεσημεριανή συμπλοκή σε κοινή θέα στο κέντρο της Βέροιας

Οι "μάχιμοι" της συμμορίας

Η ναζίστρια εκφράζεται...

Η γλώσσα έξω και ύφος από τους ναζιστές που ..σκοτώνει


Ο ναζιστής βρίζει τους χτυπημένους πελάτες του καφέ που λίγο πριν έχουν "σπάσει"

Ο ναζιστής από την Κρύα Βρύση, υποψήφιος βουλευτής στην Πέλλα με το άσπρο
μπλουζάκι συνελλήφθη και είναι υπό κατηγορία

Ο αστυνομικός με τους ναζιστές απέναντι από το καφέ που λίγο πριν έχουν προξενήσει
καταστροφές και έχουν τραυματίσει έναν πελάτη

φωτογραφία από την αντιφασιστική πορεία στο κέντρο της Βέροιας το απόγευμα της Παρασκευής

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είσαι σκέτη παραπληροφόρηση ή σε δουλεύουν αυτοί που σου έδωσαν τις φωτογραφίες...Όλες, είναι τραβηγμένες πριν την επίθεση στο καφενείο και όχι μετά, δηλαδή κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, πλην της φωτογραφίας με την πορεία. Διασταύρωσέ το και, αν θέλεις, ενημέρωσε σωστά τους αναγνώστες του blog.

Ανώνυμος είπε...

Ο τυπος που φωνάζειστην 4η φωτογραφία και βγάζει τη γλώσσα στην 5η είναι ο ξανθιώτης Γιάννης Κριτίδης που μένει τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη.

ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ είπε...

Νόμιζα πως ήταν από την Βέροια αλλά ηρθαν επιδρομή απ'έξω...

Ανώνυμος είπε...

ο αστυνομικος τους χωριζει και ειναι και γνωστος του βραχνη γ. ρωτα τον ιδιο.οι φωτο δωθηκαν στο ιndymedia απο συντροφους και ειναι απο το πρωι οπου εφαγαν ξυλο οι χ.α. το γραφει το indymedia δε θελουμε ψεματα μοχλα

Ανώνυμος είπε...

λαφυρο ειναι η ελληνικη σημαια μοχλα? γιατι ο γιος μου οταν παιζει η εθνικη τη βγαζει στο μπαλκονι να του το πω δηλαδη

Ανώνυμος είπε...

Οι εθνικιστές έχουν πρόσωπο στις φωτο, οι "αναρχικοί" πάλι όχι... Εκτός και αν είναι ανήλικοι και το απαγορεύει η δημοσιογραφία σας. Βέβαια αν κάποια άτομα στοχοποιηθούν και "πάθει" κάτι η υγεία τους ξέρουμε και ποιος θα είναι ο ηθικός αυτουργός... ;)

Ανώνυμος είπε...

Δεν παμε καλα. Δλδ εχει διαφορα εαν τα λαφυρα που λες τα πηρε αντιφασιστας ή φασιστας? Τελικα τα ιδια @κατα ειναι. Δλδ επικροτεις αυτο το πραγμα? Πλακα εχεις ρε μοχλα.
Το ζητημα ειναι ειμαστε υπερ ή κατα της βιας? Απο οπου και εαν προερχεται αυτη. Εκτος και εαν οι φασιστες εδειξαν τον σωστο δρομο, τον δρομο της φαπας και τρεχουν να τον προλαβουν τωρα και οι αλλοι.
Τελικα ειναι η μεγαλυτερη πολιτικη ανωμαλια που περασε ποτε απο τον τοπο μας.

Ανώνυμος είπε...

Σωστα τα εγραψε το παλικαρι απλα ολες οι φωτογραφιες ειναι απο τα σουτια που φαγανε το πρωι και ειναι στο σημειο που τους στρημωξαμε και τρωγανε τις παλουκιες για πολυ ωρα...ολα αυτα εγιναν στις 2 το μεσημερι... το μαγαζι που τραμπουκισαν εγινε στις 4:30 το μεσημερι που ημασταν ολοι στα σπιτια μας και δεν τους πηραμε χαμπαρι αλλιως θα ξανατρωγαν μαπες..μολις τους πηραμε γραμμη τους ειχαν δεσει οι μπατσοι κατα τις 5:30 γιατι χτυπησαν εναν γερο ασχετο με την φαση και κλεψαν ενα κρανος απο εναν πελατι καφενιου...

Ανώνυμος είπε...

ασχετες οι φοτο με αυτα που γραφεις και ουτε μετα το ''σπασιμο'' του μαγαζιου ειναι οι φοτο ειναι το πρωι που ορμιξανε στα κοριτσια οι ''μαγκες'' και καψανε την σημαια μεγαλο κατορθωμα και ουτε υποψ.βουλευτ ειναι αυτος..τελικα το βλαχομπλοκ σου ειναι για τον μπουτσο οχι μονο απο αυτη την παραπληροφορηση αλλα για την ανθελινικη γραμμη που τραβαει.ο κοσμος σας πηρε χαμπαρει δεν φθουρατε ρεεεεεε