Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩΝ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ: ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ

Η αυτοαποκαλούμενη Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ, η εταιρεία που εισπράτει τα χαράτσια στον εθνικό μας δρόμο στο τμήμα ΠΑΘΕ Μαλιακός – Κλειδί (συμπεριλαμβανομένης και της καρμανιόλας των Τεμπών), έβγαλε μια ψευδέστατη και εκφοβιστική ανακοίνωση.
Καλά θα κάνει η φιλεύσπλαχνη εταιρεία, να μην μιλάει για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου. Αναφέρει ότι προέβησαν μέλη του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ σε βανδαλισμούς και κλοπές, την στιγμή που όχι μόνο δεν έγινε κάτι τέτοιο αλλά είναι οι ιδιοι που καθημερινά αρπάζουν τα λεφτά απο...τις τσέπες μας, βανδαλίζουν και κατατρομοκρατούν τους διερχόμενους οδηγούς.
Με την αγαστή συνεργασία της τροχαίας, που παραβαίνοντας και αυτόν τον επαίσχυντο νόμο Ρέππα, κρυβόμενοι πίσω από θάμνους, συλλαμβάνουν τα θηράματα τους (που αρνήθηκαν να πληρώσουν το χαράτσι των διοδίων) ακόμη και 10 χιλιόμετρα μετά τα διόδια, για να τους επιβάλουν το εξοντωτικό πρόστιμο των 200 ευρώ και την αφαίρεση άδειας, διπλώματος και πινακίδων για 20 ημέρες.
Αν αυτό δεν είναι τρομοκρατία σε βάρος ενός ολόκληρου λαού τότε τι είναι;
Την έπιασε ο πόνος την εταιρεία για τους υπαλλήλους της, που δουλεύουν σε εργασιακό μεσαίωνα, με εξοντωτικά ωράρια, εισπνέοντας το καρκινογόνο καυσαέριο, χωρίς ανθυγιεινό επίδομα, ακόμη και με συμβάσεις λίγων μηνών , για ένα κομμάτι ψωμί.
Χρησιμοποιούν τους εξαθλιωμένους υπαλλήλους , σαν τσιράκια και χαφιέδες, να καρφώνουν τους ταλαίπωρους οδηγούς και να τους παραδίδουν στις ορέξεις της τροχαίας.
Η εταιρεία βάζει την τροχαία να παίζει τον ρόλο του εισπράκτορα και του σεκιουριτά προκειμένου να πλουτίζει. Δεν είναι τίποτε άλλο παρά οι σύγχρονοι Προκρούστηδες.
Το ότι τα έχουνε κάνει πλακάκια φαίνεται από τό ότι τροχαία και εταιρεία συστεγάζονται, χωρίς ντροπή, στον ίδιο χώρο στην Σούρπη.
Η εταιρεία μιλά για προστασία και αξιοπρέπεια, όταν έχει το απύθμενο θράσος να εισπράτει διόδια στην αρχή και στο τέλος της κοιλάδας των Τεμπών, της μεγάλης αυτής καρμανιόλας που στοίχισε και στοιχίζει τις ζωές δεκάδων συνανθρώπων μας, ακόμη και του άτυχου ιταλού αρχιμηχανικού της.
Δεν ξεχνάμε ότι πολλοί επαγγελματίες αυτοκινητιστές έχουν οδηγηθεί σε αυτοκτονία, κάτω απο το βάρος των οικονομικών τους προβλημάτων.

Σε αυτά τα οικονομικά προβλήματα έρχεται η εταιρεία, με τις μεγάλες κοινωνικές ευαισθησίες, να ρίξει την χαριστική βολή με αγωγές ενάντια σε αυτοκινητιστές που αρνούνταν ή αδυνατούσαν να καταβάλουν το χαράτσι των διοδίων. Και μάλιστα για έναν δρόμο μη ολοκληρωμένο , που τον έχουμε χιλιοπληρώσει απο την εποχη των πατεράδων μας, με διόδια, φορολογία, τέλη κυκλοφορίας κλπ.
Μιλάει για μεγάλης έκτασης ζημιές στους σταθμούς διοδίων η εταιρεία που κακοσυντηρεί το δίκτυο που εκμεταλλεύεται και επανειλημένα έχει καταγγελθεί για φθορές σε αυτοκίνητα και ανθρώπους εξαιτίας αυτής της αβελτηρίας.
Σε όλη την διάρκεια της διήμερης δράσης του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις (τροχαία, ασφάλεια,αστυνομία,ακόμη και ΟΠΚΕ) μας ακολουθούσαν, από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε μέχρι την επιστροφή μας.(όπως φαίνεται και από το βίντεο της δράσης μας)

Σε τελευταία ανάλυση αν είμαστε ένοχοι, για όσα ψευδώς και συκοφαντικά μας καταμαρτυρά η εταιρεία, γιατί τότε η αστυνομία και οι δυνάμεις ασφαλείας δεν προέβαιναν σε αυτόφωρες συλλήψεις των "ενόχων";
Ας μήν γελιόμαστε: Το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ τους φοβίζει. Φοβούνται την λαϊκή οργή. Γιατί το κίνημα μας αποτελεί την αιχμή του δόρατος ενάντια στα άνομα συμφέροντα τους. Γιαυτο και μας κατασυκοφαντούν. Μας θυμίζουν την λαϊκή ρήση: «Φωνάζει ο κλέφτης , να φοβηθεί ο νοικοκύρης !!»
ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ – ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ!
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΑ ΑΝΟΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: