Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΠΑ

Σε μια προσπάθεια να διαχωρίσουν τη στάση τους από την απόφαση να σταλεί το τέλος των ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ προέβησαν οι ανεξάρτητοι προμηθευτές ηλεκτρικού ρεύματος......
Με επιστολή που αποφάσισαν να στείλουν στο υπουργείο Οικονομικών πρόκειται να ζητήσουν να σταλεί σε ξεχωριστό φάκελο από το λογαριασμό του ρεύματος το τέλος ακινήτου.
Την απόφαση αυτή ανακοίνωσε την Πέμπτη σε εκδήλωση της Hellas Power (πρώην Aegean Power), ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Β.Μηλιώνης. Ήδη, η Hellas ενημέρωσε σχετικά με επιστολή το ΥΠΟΙΚ.

parapolitika.gr

Την αναθεώρηση της απόφασης για διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στους καταναλωτές που αδυνατούν να πληρώσουν το νέο τέλος ακινήτων ζητάει με επιστολή που απέστειλε στον υπουργό Οικονομικών και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο, το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕΠΚΑ).

Μάλιστα όπως υπογραμμίζει η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος «θα οδηγήσει τους χαμηλού εισοδήματος καταναλωτές, σε ενεργειακή ένδεια, με ολέθριες συνέπειες, στην υγεία τους και τη ζωή τους», ενώ τονίζεται ότι «πρέπει να ληφθούν υπόψη οι κίνδυνοι, για την υγιεινή, τη συντήρηση τροφίμων και τη θέρμανση».

(Πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: