Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΦΛΥΤΟΥΡΗΣ- ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Βιβλίο ανοιχτό διαβάζω. Σας το είχα πει ότι με τις αποφάσεις του ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κ. Φλυτούρης θα αναστατώσει και τρίτο χωριό και έπεσα μέσα.
Από σήμερα το πρωί οι γονείς και οι μαθητές του Γυμνασίου Κορυφής έχουν προχωρήσει σε κατάληψη του...κτηρίου γιατί ο διευθυντής με την απόφασή του θέλει να το υποβαθμίσει στην πράξη.
Τι έκανε ο περιβόητος Φλυτούρης; Έδωσε εντολή στον νέο Γυμνασιάρχη κ. Γερακιώτη να δώσει μεταγραφή στα πρωτάκια που προέρχονται από το Κλειδί, την Πρασινάδα και τον Πλάτανο προχωρώντας σε μια ιδιότυπη ανακατανομή.
Μια ανακατανομή που περίμενε από τη διοίκηση του δήμου και τον κατηγόρησε γι αυτό στην περίπτωση του Γυμνασίου Τρικάλων ενώ ο ίδιος έπρεπε να κάνει την ανακατανομή ακολουθώντας το σχετικό νόμο.
Η εντολή του Φλυτούρη είναι προφανές ότι θα αποδυναμώσει δραματικά το Γυμνάσιο Κορυφής και από τα 85 παιδιά που φοιτούσαν θα βρεθεί φέτος με 50 μετά βίας αφού τα πρωτάκια θα συμπαρασύρουν και τα μεγαλύτερα αδέρφια τους στο Γυμνάσιο Τρικάλων όπου εντέλλονται να γραφτούν.
Όπως και να το δει κανείς, όσο καλοπροαίρετος κι αν είναι το γεγονός είναι ότι με τις αποφάσεις του ο κ. Φλυτούρης έβαλε φωτιά σε τρίτο χωριό μέσα σε πέντε μήνες. Συγχαρητήρια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: