Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΟΥΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΟΙ

Τα έχουμε πει πολλές φορές αλλά δε θα κουραστούμε να γράφουμε για τις στενές σχέσεις που έχει αναπτύξει η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με το Ισραήλ, μια χώρα φονιά, μια χώρα που δολοφονεί έναν λαό, μια χώρα που σκοτώνει όσους την ενοχλούν χωρίς να λογοδοτεί.
Με τον φασίστα της γειτονιάς μας κάνουμε παρέα και μάλιστα λέμε με περηφάνια ότι είμαστε και φίλοι από τώρα.
Οι άνθρωποι που μας κυβερνούν εκτός από άσχετοι είναι και επικίνδυνοι. Καταστρέφουν δεκαετιών πολιτικές υπέρ του αραβικού κόσμου, πάνε να χτίσουν πολιτικές βασιζόμενες στη συγκυρία δεδομένου ότι το Ισραήλ βρίσκεται σε ένταση με την Τουρκία.
Οι Πασόκοι συνεργάζονται ευθέως και επίσημα με τους δολοφόνους και τους παρέχουν και πολιτική στήριξη και κανείς από τους δήθεν ευαίσθητους Πασόκους δε μιλάει.
Δείτε όμως τι λέει ο Μπεγλίτης και ο ομόλογός του Ισρηλινός...

"Ως πλειοψηφία των πολιτικών δυνάμεων της χώρας, ότι θέλουμε να εργασθούμε ειλικρινά οι δύο χώρες, οι δύο κυβερνήσεις, οι δύο λαοί, ώστε να αναπτύξουμε περαιτέρω και να εμβαθύνουμε τις διμερείς μας σχέσεις σε όλους τους τομείς αμοιβαίου συμφέροντος και ενδιαφέροντος", είπε ο Έλληνας υπουργός υπογραμμίζοντας ότι "οι σχέσεις μας με το Ισραήλ δεν ετεροπροσδιορίζονται, δεν επηρεάζονται από την όποια συγκυρία.
Θέλουμε να αναπτύξουμε σχέσεις κοιτώντας στο μέλλον. Να μου επιτρέψετε να πω ότι συμμεριζόμαστε απόλυτα τις ανησυχίες γύρω από την ασφάλεια του κράτους του Ισραήλ, υποστηρίζουμε το Ισραήλ και υποστηρίζουμε το νόμιμο δικαίωμά του που απορρέει από το Διεθνές Δίκαιο στην αυτοάμυνα και βεβαίως καταδικάζουμε όλες εκείνες τις τρομοκρατικές ενέργειες από οργανώσεις που δρουν από τα κατεχόμενα Παλαιστινιακά εδάφη εναντίον πολιτών του Κράτους του Ισραήλ."
"Βλέπουμε με ικανοποίηση την εμβάθυνση και διεύρυνση των σχέσεων μεταξύ ημών και των Ελλήνων σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένου και του τομέα ασφαλείας. Αμφότεροι είμαστε αρχαίοι λαοί που προσέφεραν πολλά στον παγκόσμιο πολιτισμό από αυτή τη γωνιά της Μεσογείου. Κοιτώντας προς το μέλλον, επιθυμούμε να δούμε την εμβάθυνση και την διεύρυνση της συνεργασίας αυτής μεταξύ των κυβερνήσεων, μεταξύ των Υπουργείων Άμυνας και μεταξύ των λαών μας", είπε από την πλευρά του ο Ισραϊλινός υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: