Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ ΣΤΗ ΜΕΛΙΚΗ - ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ- ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΥΠΟΦΗΦΙΟΤΗΤΕΣ;

φωτ από Λαϊκούρα
Την περασμένη βδομάδα, την Παρασκευή, ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρ. Λυκουρέντζος βρέθηκε στο χωριό της συζύγου του, στο Νεόκαστρο και παραβρέθηκε στην εκδήλωση στη Μελίκη που έκανε ο τοπικός ποδοσφαικός σύλλογος.
Η παρουσία του κ. Λυκουρέντζου στη Μελίκη δεν είναι παράξενη αφού τέτοιες επισκέψεις έχει κάνει στο παρελθόν αρκετές αλλά φούντωσε σενάρια που αφορούν σε υποψηφιότητες δεδομένου ότι η ΝΔ ψάχνει υποψήφιους για τις εκλογές.
Στο τραπέζι που κάθισε ο... Λυκουρέντζος δεν ήταν ο νυν βουλευτής της ΝΔ, ο Μελικιώτης Μ. Χαλκίδης, προφανώς διότι δεν είναι νέος υποψήφιος αλλά θα είναι στη λίστα του ψηφοδελτίου εφόσον το επιθυμεί.
Μαζί με το γραμματέα ήταν ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φ. Δημητριάδης που είχε κουβέντα μαζί του για διάφορα ζητήματα. Ούτε αυτό είναι παράξενο ένας δήμαρχος με ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της ΝΔ και πρώην υπουργό.

Όμως, στο ίδιο τραπέζι διακρίναμε στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δυο παρουσίες που αναμένεται να παίξουν ρόλο στην κούρσα για το ψηφοδέλτιο. Ήταν εκεί ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντινομάρχης Αποστόλης Βεσυρόπουλος που όπως όλα δείχνουν έχει κάνει τεράστια προσπάθεια, έχει οργώσει το νομό στην προσπάθειά του να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική από αυτή που ήδη έχει ώστε όταν έρθει η ώρα να θεωρηθεί ως αυτονόητη η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο.

Δεν ήταν τυχαία η θερμή στήριξη που παρείχε την επόμενη μέρα ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Σ. Κούγκας στο πρόσωπο του Απ. Βεσυρόπουλου από ραδιοφώνου, στην εκπομπή του Χ. Καφτεράνη όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Επίσης, στο ίδιο τραπέζι ήταν και ο νεαρός δικηγόρος και μέλος της ΚΕ της ΟΝΝΕΔ Τ. Μπαρτσώκας εκ Μελίκης που ενδιαφέρεται σφόδρα να είναι στο ψηφοδέλτιο και ελπίζει να ισχύει τα όσα είπε ο Σαμαράς ότι θα γίνει ευρεία ανανέωση προσώπων στους υποψήφιους βουλευτές.
Για τη δυναμική του νεαρού δε γνωρίζω αλλά είναι φανερό ότι μια πιθανή υποψηφιότητά του θα έχει ως μεγάλο αντίβαρο την πιθανή συμμετοχή του Χαλκίδη που έχει δυναμική τόσο στο νομό Ημαθίας όσο και στο χωριό του...

Έγκυρες πληροφορίες από το περιβάλλον του Α. Λυκουρέντζου αναφέρουν ότι ο γραμματέας της ΝΔ έκανε επαφές με ορισμένα στελέχη, συζήτησε μαζί τους για το ενδιαφέρον τους να είναι υποψήφιοι αλλά κράτησε το στόμα του κλειστό λέγοντας ότι όλα θα γίνουν στην ώρα τους και να είναι προετοιμασμένοι για ενδεχόμενες εκλογές λίαν συντόμως...

Δεν υπάρχουν σχόλια: