Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Επίσκεψη στο Δήμο Βέροιας αλλά και στην Αντιπεριφέρεια Ημαθίας πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης ο Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος πρωταθλητής του Τζούντο Ηλίας Ηλιάδης. Σε μια σεμνή τελετή η δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, βράβευσε τον αθλητή (Ηλία Ηλιάδη) και τον προπονητή (Νικόλαο Ηλιάδη) για την προσφορά τους και τις επιτυχίες τους, ο προπονητής βράβευσε...τη Δήμαρχο για την υποστήριξή της στο άθλημα και ο αθλητής βράβευσε τον Πρόεδρο (Νικόλαο Κακαφίκα) του Α.Σ. Ολυμπιακή Ελπίδα της Βέροιας».

Το καλωσόρισμα της Δημάρχου Βέροιας στον Ολυμπιονίκη Ηλία Ηλιάδη«Η πόλη μας καλωσορίζει σήμερα στο Δημαρχείο της έναν αθλητή διεθνούς βεληνεκούς και διαμετρήματος, τον Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή στο Τζούντο Ηλία Ηλιάδη.
Αγαπητέ Ηλία, η παρουσία σου σήμερα εδώ μας τιμά και μας γεμίζει περηφάνια. Σήμερα δεν έχουμε τείχη να γκρεμίσουμε, τιμούμε ωστόσο το έργο και τις ακούραστες προσπάθειές σου να ανεβείς στα πιο ψηλά σκαλοπάτια του αθλητισμού, με αυτή τη σεμνή τελετή και βράβευση των πολύχρονων κόπων σου.
Άνθρωποι σαν κι εσένα είναι πρότυπο για τα παιδιά μας. Είναι υποδείγματα συμπεριφοράς. Άνθρωποι σαν κι εσένα, πρέπει επίσης να είναι πρότυπο για ολόκληρη την κοινωνία, και για τους μικρούς και για τους μεγάλους. Γιατί με το αγωνιστικό σου ήθος και την επιμονή στους στόχους σου, διδάσκεις ένα πολύ σημαντικό μάθημα. Και αυτό είναι ότι τίποτα στη ζωή δεν έρχεται εύκολα, έρχεται μόνο μετά από προσπάθεια και δουλειά προσηλωμένη στην Υψηλή Ιδέα που ο καθένας και η καθεμιά μας θέλει να υπηρετήσει.
Σ’ ευχαριστούμε για ό,τι μας προσφέρεις και σου ευχόμαστε όλοι ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, με υγεία και καλοτυχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: