Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ΚΑΥΓΑΣ ΓΙΑ ΤΟ e-mail ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ

Αντιπαράθεση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν τα διακινούμενα μέσα από ύποπτα e - mail σενάρια χρεοκοπίας.Αφορμή ήταν η δήλωση του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καχριμάκη στο κρατικό ραδιόφωνο, ο οποίος, αναφερόμενος σε e-mail που κυκλοφόρησε το τελευταίο χρονικό διάστημα και στο οποίο γινόταν αναφορά περί επικείμενης....
χρεοκοπίας της χώρας, τόνισε ότι δεν θέλει να πιστέψει ότι προέρχεται από πολιτικούς αντιπολιτευτικούς κύκλους.

Αυτό, όπως είπε ο Μ. Καχριμάκης, θα ισοδυναμούσε με εθνική προδοσία αν αποδειχθεί. «Και διαπιστώσαμε βέβαια», πρόσθεσε σε δηλώσεις του, «και αυτό το κατάπτυστο δημοσίευμα μέσω των blogs που από ό,τι διαβάζω και σήμερα και χθες, προέρχεται από κύκλους -δεν θέλω να το πιστέψω- της Νέας Δημοκρατίας, που δημιούργησαν ένα τρομακτικό πανικό».

Όπως σημείωσε, το επίμαχο e-mail ήταν «πολύ καλογραμμένο, από άνθρωπο που ήξερε και από πολιτική και είχε και γνώσεις οικονομίας» και γι αυτό και δημιούργησε πάρα πολλές υποψίες. «Η αλήθεια είναι όμως ότι από όπου και αν προήλθε, αυτός που το έκανε είναι εγκληματίας» και «εγκλημάτησε σε βάρος της χώρας», παρατήρησε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Απαντώντας, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχαλέκης, κατηγόρησε τον Μ. Καχριμάκη για «έσχατη πολιτική αθλιότητα». Όπως είπε, «όλα αυτά αποτελούν έσχατη πολιτική αθλιότητα, ο κ. Καρχιμάκης θα πρέπει να ανακτήσει πρώτα από όλα τη μνήμη του και να θυμηθεί τη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον κ. Ρουμπινί, εκείνον δηλαδή που επίμονα εξέπεμψε μήνυμα χρεοκοπία», παρατήρησε σε υψηλούς τόνους ο κ. Μιχελάκης, υπενθυμίζοντας, παράλληλα ,τις δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών περί «Τιτανικού», αλλά και τις πρόσφατες δηλώσεις του εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Ρουμελιώτη, ότι «η Ελλάδα εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά στην πτώχευση».

«Τότε ο κ. Καρχιμάκης δεν βρήκε να πει ούτε για εγκληματία, ούτε για εσχάτη προδοσία. Ο κ. Καρχιμάκης και το κόμμα του δεν βρήκαν να πουν ούτε λέξη», τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ και πρόσθεσε: «Αν θέλει λοιπόν να αποδώσει χαρακτηρισμούς ο κ. Καρχιμάκης να τους αποδώσει εκεί που ανήκουν. Δεν μπορεί όμως να υβρίζει και να συκοφαντεί άλλους για όσα οι ίδιοι απεργάζονται».
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: