Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Η ΝΕ ΗΜΑΘΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΗΜΑΘΙΩΤΕΣ ΝΑ ...ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ!!

Έχει πλάκα τελικά η ΝΕ Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ. Εδώ ο κόσμος καίγεται με το Μνημόνιο και το ΔΝΤ, δεν έχουν να φάνε πολλές οικογένειες και βγαίνουν στο δρόμο εκλιπαρώντας για πέντε και δέκα λεπτά και αυτοί, αντί να βγουν και να αποτυπώσουν την κατάσταση αφενός και να την καταδικάσουν αφετέρου αν θέλουν να λέγονται σοσιαλιστικό κόμμα βγαίνουν με ανακοίνωση για την …Ώρα της Γης.
Οι νομαρχιακαίοι του..ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να αντιληφθούν ότι δε μπορεί άλλο να παίζουν με τους συμπολίτες τους ούτε να υποκρίνονται ότι διαθέτουν περιβαλλοντική συνείδηση και οικολογική κουλτούρα.
Γιατί, αν διέθεταν δε θα έκλειναν τα μάτια στα συνεχόμενα περιβαλλοντικά εγκλήματα που γίνονται στο νομό και γενικότερα, θα έλεγαν μια λέξη για την άτακτη υποχώρηση της Μπιρμπίλη στη Βουλή που πήρε πίσω το νομοσχέδιο για τις περιοχές Νατούρα κλπ΄
Το καλύτερο όμως το άφησαν για το τέλος της Νομαρχιακής, συμβουλεύουν τους πολίτες να ξεπεράσουν τον εαυτό τους! Μα, καλά, δεν αντιλήφθηκαν ακόμη ότι οι Έλληνες έχουμε ξεπεράσει προ πολλού τα όριά μας και δειλά δειλά άρχισαν τα γιαούρτια και έπονται άλλα ;
Δεν πήραν χαμπάρι τι γίνεται και μας καλούν να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας;

2 σχόλια:

Unknown είπε...

πρώτη φορά βλέπω ανθρώπους που ενώ το καράβι βουλιάζει να πιάνονται από το καράβι.. η νοοτροπία του κομματικού στελέχους, πρέπει να βολέψει και το παιδί του βλέπεις. αλλά όπως και αν είναι ο λαός θέλει δεν θέλει κάποια στιγμή θα σηκώσει το χέρι και το χειρότερο είναι ότι θα το κατεβάσει.

Ανώνυμος είπε...

Από την πρώτη μέρα που αυτό το συνοθύλευμα που μας "κυβερνά" και που αυτοχαρακτηρίζεται - τρομάρα τους - σοσιαλιστικό είχα, έχω και θα έχω την αποψη ότι ο πέλεκυς του λαού θα πρέπει να πέσει όχι μόνο στα κεντρικά κομματικά στελέχη αλλά και σε κάθε τοπικό μικρομεγαλοπαραγοντίσκο που υπερασπίζεται και στηρίζει αυτή τη βάρβαρη πολιτική.
Αρκετά τους ανεχτήκαμε, ήρθε η ώρα για δράση. Θα πρέπει να τους κάνει ο λαός να φοβούνται να κυκλοφορήσουν στις πόλεις και στα χωριά.