Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

ΑΓΩΝΑΣ ΜΟΤΟ-ΚΡΟΣ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 11.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
Εκατοντάδες επισκέπτες από τη Βόρειο Ελλάδα, αλλά όχι μόνο, αναμένονται την Κυριακή στις 11.00 το πρωί στην πίστα Λιτοχώρου προκειμένου να παρακολουθήσουν αγώνες motocross για το κύπελλο βορείου Ελλάδος 2011.
Η διοργάνωση γίνεται από τον..σύλλογο μοτοσικλετιστών Λιτοχώρου Πιερίας. Συγκεκριμένα, θα είναι οι δεύτεροι αγώνες του 2011, η διοργάνωση των οποίων έχει ανατεθεί στον σύλλογο ενώ η όλη διοργάνωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Δίου – Ολύμπου και της Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας Ελλάδος (ΟΜΕ).
Το Δ.Σ. του συλλόγου μοτοσικλετιστών Λιτοχώρου Πιερίας με ανακοίνωσή του καλεί κατοίκους του Δίου-Ολύμπου και ευρύτερα της Πιερίας και της Βόρειας Ελλάδας, αλλά όχι μόνο, να προσέλθουν και να παρακολουθήσουν αυτούς τους αγώνες
Στην ανακοίνωση αυτή αναφέρονται τα εξής: «Πιστοί στην αγάπη μας για το συγκεκριμένο σπορ, από το 2003 που ξεκινήσαμε, προσπαθούμε χρόνο με το χρόνο να φέρουμε εις πέρας αρτιότερες διοργανώσεις, ώστε να ικανοποιούνται και οι αναβάτες-αγωνιζόμενοι, αλλά και να περνάνε ευχάριστα οι θεατές-επισκέπτες.
Γι αυτό και καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει την Κυριακή στη δημοτική πίστα motocross Λιτοχώρου και να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των καλύτερων αναβατών της Ελλάδας, για τη διάκρισή τους σε αυτό το φανταστικό σπορ!
Οι χρονομετρημένες δοκιμές θα ξεκινήσουν στις 09:30 το πρωί ενώ η πραγματική δράση θα ξεκινήσει με τον πρώτο αγώνα στις 11:00 το πρωί. Σας περιμένουμε. Τηλέφωνο επικοινωνίας για οποιαδήποτε πληροφορία: Κουτρούλας Δημήτρης: 694473150

Δεν υπάρχουν σχόλια: