Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΛΑ.Ο.Σ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

της Άλμα

Εκτός από το κοινοβούλιο που βαδίζουν χέρι χέρι ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ,η συμπόρευση συμβαίνει και σε επίπεδο αυτοδιοίκησης.Στο δήμο Αθηναίων ο δήμαρχος Καμίνης στο όνομα του σεβασμού στη συνταγματική νομιμότητα, τάχθηκε υπέρ της εξεύρεσης νομοθετικής λύσης για τις διαδηλώσεις, ώστε....
να μην κλείνουν οι δρόμοι της Αθήνας και να επιδεινώνεται έτσι η ήδη βεβαρημένη οικονομική κατάσταση των εμπορικών καταστημάτων,καλώντας τις πολιτικές δυνάμεις να αναλάβουν τις ευθύνες τους ψηφίζοντας ένα νόμο για τις συναθροίσεις.


Τις ίδιες απόψεις εξέφρασε τις προάλλες και ο Καρατζαφέρης και με τα ίδια επιχειρήματα.Ο αλλοτινός συνήγορος του πολίτη ουσιαστικά προτείνει περιορισμό του δημοκρατικού δικαιώματος του συναθροίζειν.Κάτι που τον κάνει να βρίσκεται σε αγαστή συμφωνία με πρόσφατες ΠΑΣΟΚικές χουντοπρακτικές απαγόρευσης συγκεντρώσεων αλλά και φακελώματος συγκεντρωθέντων.


Το επόμενο που θα περιμένουμε από τον Καμίνη θα είναι η συνεργασία με το χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκο για επιχείρηση εκκαθάρισης της Αθήνας από τους μετανάστες. Ωραία ενωτική επιλογή ο Καμίνης για δήμαρχος Αθηναίων!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα μπορούσαμε να διαδηλώνουμε από τα σπίτια μας τηλεφωνικώς.

Ανώνυμος είπε...

Κρυφοχουντικό παράσιτο, με σοσιαλιστικό μανδύα!!