Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

ΣΤΑ ΧΑΛΑΖΟΧΤΥΠΗΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ Ο ΜΙΧ. ΧΑΛΚΙΔΗΣ

Άμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ του νομού μας Μιχάλη Χαλκίδη στο πρόβλημα που ανέκυψε σχετικά με την χτεσινή χαλαζόπτωση. Από σήμερα το πρωί ολοκλήρωσε έναν κύκλο επισκέψεων στα χωριά που υπέστησαν ζημιές και συνομίλησε με τους αγρότες.
Τους ενημέρωσε αναφορικά με την κινητοποίηση που θα κάνει ο ΕΛΓΑ με το κατάστημά του στη Βέροια όπου θα βγουν από αύριο κιόλας οι γεωπόνοι του να εκτιμήσουν τις ζημιές εκφράζοντας την βεβαιότητά του ότι θα αποζημιωθούν οι παραγωγές όπως προβλέπει ο κανονισμός.
Παράλληλα ο κ. Χαλκίδης τους ενημέρωσε και τους παρότρυνε να κρατήσουν την ίδια στάση σχετικά με το βιομηχανικό ροδάκινο. Τους είπε χαρακτηριστικά ότι να μη δώσουν ούτε κιλό στις βιομηχανίες για χυμό ή κομπόστα κάτω από την τιμή των 18λεπτών ανά κιλό.
"Πρέπει να σταματήσει αυτή η αλητεία και θα σταματήσει. Θα προτείνω στη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ημαθίας σήμερα το μεσημέρι να καταδικάσει τέτοιες συμπεριφορές και αν συνεχίσουν οι βιομήχανοι την ίδια τακτική τότε θα ζητήσουμε να απενταχθούν από τις ευνοϊκές ρυθμίσεις της πολιτείας για τα χρέη τους. Αρκετά ως εδώ", είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής
Επίσης ο κ. Χαλκίδης έκανε ενημέρωση σχετικά με τα όσα έχουν συμφωνηθεί με το Υπουργείο Γεωργίας για το συμπύρηνο και τόνισε ότι εκτός των εγγυημένων 22 λεπτών ανα κιλό διεκδικούνται και άλλα 3 λεπτά επιπλέον.
"Με ξέρετε τόσα χρόνια ότι δίνω τις μάχες μου για τα συμφέροντα των αγροτών. Είμαι δίπλα σας και θα συνεχίσω τον αγώνα αυτόν" έκλεισε ο βουλευτής.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι μας πηραν τα δακρυα!

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ.
ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ??
ΕΡΜΕ ΑΓΡΟΤΗ.......
ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΩ ΓΙΑΝΝΗ ,ΝΑ Σ ΑΛΕΙΨΩ ΛΑΔΙ.
ΛΕΣ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΧΩΡΑ..
ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΑ 18,Η ΤΑ 22 Η ΤΑ 25 ΛΕΠΤΑ...
ΜΕ ΤΟΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.....
ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΘΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ??????? Η ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ???

Ανώνυμος είπε...

Άργησε. Λίγο νωρίτερα να πήγαινε, θα έκανε τη δουλειά το χαλάζι αφού κωλοβαράμε όλοι εμείς.

Ανώνυμος είπε...

Μπούρδες.

Ανώνυμος είπε...

Μπούρδες δε λέει τίποτε. Μας φλώμωσε απο μπούρδες τόσα χρόνια. Το καλύτερο είναι ότι συχνά πυκνά, έβαζε τα τσιράκια του να "διαρέουν" περί Υπουργοποίησής του. Απο τις εκλογές γίνεται Υπουργός μέχρι και πρίν λίγες μέρες. Μπούρδες με κορδέλες.