Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ.

- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ- ΚΟΥΣΚΟΥΚΗ
Με το Γενικό Γραμματέα της Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων Κωνσταντίνο Κουσκούκη συναντήθηκε χτες ο Νομάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης.
Ο κ. Κουσκούκης συνοδευόταν από το Βουλευτή Μιχάλη Χαλκίδη, ενώ παρών στη συνάντηση ήταν ο Γ.Γ. της Ν.Α. Ημαθίας Σταύρος Γιανναβαρτζής και ο Υπεύθυνος Τεχνικής Υποστήριξης του ΚΕΕ Ημαθίας Αναστάσιος Μπασδέκης. Συζητήθηκε η πορεία των προγραμμάτων που εφαρμόζονται σήμερα στις Δομές του Υπουργείου στο Νομό μας (ΝΕΛΕ, Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, ΚΕΚ κ.λπ.), αλλά και η προοπτική περαιτέρω ανάπτυξης των συνεργασιών σε όλους τους τομείς στα μελλοντικά προγράμματα, στην κατεύθυνση της ενεργοποίησης ατομικής και κοινωνικής ανάπτυξης, την προώθηση της ενεργού συμμετοχής των πολιτών και την αύξηση των δυνατοτήτων κοινωνικής ένταξης και απασχόλησης.
Ο Νομάρχης τόνισε ότι οι ραγδαίες αλλαγές στον επιστημονικό, οικονομικό, τεχνολογικό και πολιτισμικό τομέα που σηματοδοτούν τη σύγχρονη εποχή μας, προβάλλουν επιτακτική την ανάγκη για επικαιροποίηση και διαρκή αναβάθμιση των γνώσεων και δεξιοτήτων των πολιτών προκειμένου να ανταποκριθούν στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι απέδευτοι μιλούν.
Το χάλι μας το μαύρο.
Καλά να πάθουμε.