Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

ΘΕΣΜΟΣ Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ

Η Διεύθυνση Πολιτισμού – Παιδείας - Τουρισμού της Νομαρχίας Ημαθίας συνεπής στη δέσμευσή της ότι η Εικαστική Έκθεση μπορεί και πρέπει να γίνει θεσμός για την Ημαθία, διοργανώνει για δέκατη ( 11η ) συνεχή χρονιά έκθεση για τους εικαστικούς του τόπου μας.
Όσοι και όσες-ζωγράφοι, αγιογράφοι, φωτογράφοι, γλύπτες, κατασκευαστές ψηφιδωτών, βιτρό, κ.λπ.-ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος μπορούν να απευθυνθούν στη Διεύθυνση Πολιτισμού, Μητροπόλεως 44, 5ος όροφος, τηλέφ. 23310-71677 μέχρι 25 Αυγούστου 2009.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι τα έργα που θα παρουσιαστούν να μην έχουν εκτεθεί τα προηγούμενα έτη.
Η Έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για αρκετό διάστημα ώστε να δοθεί η δυνατότητα στα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια του Νομού και όχι μόνο να την επισκεφτούν και να γνωρίσουν οι μαθητές μας τους εικαστικούς και το έργο τους.
Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση πιστεύει ότι αυτή η προσέγγιση-μαθητών, εικαστικών-θα προσφέρει πολλά.
Λεπτομέρειες για τον ακριβή τόπο της έκθεσης, το χρόνο διάρκειάς της, την ημέρα και ώρα των εγκαινίων, και γενικά ότι αφορά την έκθεση, θα ανακοινωθούν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

11 χρονια, θεσμος χωρις καμια αξιολογη εικαστικη στεγη στο Νομό και δη στη Βέροια μου φαίνεται πολύ θεσμικο, Μραβο στη Δ.νση Πολιτισμού , με ξενα κολυβα κηδεια κανει , ας ειναι καλα οι αφελεις καλλιτεχνες που συμμετέχουν. Φετος Θα το καψουμε
Θα τους στησουμε και αγαλματα των Δημαρχονομαρχαιων με όλη αυτη την αγπαη που διχνουν στα εικαστικα του Νομου, Φτου μας βρε Παρισια γίναμε.

Ανώνυμος είπε...

δυστυχως αυτη ειναι η σκληρη πραγματικοτητα,ετσι αντιλαμβανονται οι νομαρχοδημαρχοι οτι τιμουν και προαγουν τον πολιτισμο στο ερμο τουτο τοπο μας.
κι εμεις θεατες των ....θεσμων...
παλι τους ιδιους θα εκλεξουμε οταν με το καλο ερθει η ωρα.
γιατι ετσι προσταζει η πολιτικη τοποθετηση μας η το ατομικο συμφερον μας....
θελει προσοχη οταν φτυνουμε, πολλες φορες τα σαλια ερχονται και στο δικο μας προσωπο.
ΥΓ1 πρεπει να επισημανθει οτι η Ναουσα απεχτησε ενα υπεροχο χωρο ..ΝΑΙΑΣ..σε αντιθεση με τη Αλεξανδρεια που παραχωρησε σε ιδιωτη το μισο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΝΤΡΟ.για να το μετατρεψει σε κατι που ελλειπεαπο τη περιχη...ενα ακομη BARάκι....
ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ ΟΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ .
ΞΕΥΤΙΛΑ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ,ΚΑΛΑ Η ΝΑΟΥΣΑ .
σημειωσατε Χ.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ Η ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ....ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ..ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ !!!!!!
και εδω Χ.
ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΩΞΑΝΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ..ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΕΚΕΙ ..ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΤΑΝ Η ΟΙΚΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ? ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ,ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΤΛ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ,ΑΡΧΙΣΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ,ΦΕΡΝΟΥΝ ,ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΔΟΝ,ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΠΗ ΤΑΔΕ ΣΕ ΠΛΗΡΕΣ...ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
ΕΛΕΟΣ !!!!
ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ !!!!
ΥΓ2 ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟ
ΣΟΦΙΑ ΟΡΘΗ ...ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΟ,ΜΕ ΤΟ ΓΑΒ ΓΑΒ ΑΠΟ ΕΞΩ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΑΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΑΠΑΣΟΝ ,ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΣΜΑ ....ΣΑΓΑΠΑΩ ΜΑΚΟΥΣ?Η ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΑΜΠΑ ΜΠΟΥΜΠΑ...
ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΗΧΩΝ ,ΙΔΕΩΝ,ΑΠΟΨΕΩΝ....

ΥΓ3 ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.

ΥΓ4 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ.......ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ...ΜΠΟΡΕΙ,ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΝΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

σε ευχαριστουμε κυρ μαιντανε που ασχολεισε με ολους και με λα, σε ευχαριστουμε που μας βοηθησες να καταλαβουμε τι ψηφισαμε αλλά και τι ψηφισες εσυ , εσυ δεν εισαι που ψηφισες και στηριξες αυτον που εθαψε τον αρχαιο δρομο στην Βεροια. και εχει το θρασσος να υπερασπιζεσαι ανωνυμα τους εικαστικους , ασε μας ρε λαμογιο. Απο την αλλη ο μονος που δεν φερει ευθυη για την εικαστικη στεγη ειναι ο Καραπαναγιωτιδης, εν συγκρισει με ολους τους πορκατοχους του , αλλα και μεταξυ των δημαρχων της πόλης. Αυτα .