Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

ΧΑΛΑΖΙ ΕΠΛΗΞΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Έντονη χαλαζόπτωση σημειώθηκε χτες οργά το απόγευμα στην περιοχή των δήμων Αλεξάνδρειας και Αντιγονιδών με αποτέλεσμα να καταστραφούν πλήρως οι καλλιέργειες στα χωριά Κεφαλοχώρι, Επισκοπή, Καλοχώρι, Καμποχώρι, Νησί και Νησέλι.
Το χαλάζι, που έπεσε σε μέγεθος καρυδιού σε ορισμένες περιοχές (η φωτογραφία είναι από την περιοχή "Αρχαία" του Νησίου) έπληξε τα αχλάδια, τα ροδάκινα και το βαμβάκι που σε ορισμένα χωριά απόμεινε το κοτσάνι.
Είναι προφανές πως τώρα θα κληθεί και πάλι ο ΕΛΓΑ να αποτιμήσει τη ζημιές και να αποζημιώσει τους παραγωγούς.
Δείτε το βίντεο που λήφθηκε την ώρα της σφοδρής χαλαζόπτωσης στο Καμποχώρι από τον Γρ. Καραλιόπουλο ο οποίος μας το παραχώρησε και τον ευχαριστούμε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

η ιδεα του video πολυ καλη.
βεβαια ηθελε λιγο μονταζ...

ομως ολοι πρεπει να δουν αυτο το βιντεο για ενα αλλο λογο .
για να μετρησουν ποσες φορες επανελαβαν καποιες λεξεις οι παρευρισκόμενοι στο χώρο.
το βιντεο αποτελει ενα μνημειο του συγχρονου ελληνικου πολιτισμου που ο λογος του αποτελειται απο ενα λεξιλογιο οπου οι μισες λεξεις ειναι αυτες που ακουγονται στο βιντεακι,
40 χρονια χρειασθηκαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αλλα τα καταφεραν ,εχουμε πια το πολιτισμο που μας αρμόζει.......
ΥΓ Η ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΥΤΟ ΑΝΗΚΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ,ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΥΓ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ...ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΕΞΗΣ Π.Χ. ΜΑΛΚΑΣ,ΠΑΣΟΚΑΛΚΑΣ , ΝΟΥΔΑΛΚΑΣ ΚΤΛ.....